USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

На Волині - колекція алкоголю у мініатюрних пляшках. ФОТО

9 Квітня 2013 13:46
Колекцію алкоголю у мініатюрних пляшках можна побачити в одній із галерей Луцька.

Про це повідомляє офіційний сайт ВОДТРК.

Таку колекцію зібрав волинянин Сергій Деркач. Він почав робити це для того, щоб розвіяти стереотип, що алкоголь можна зберігати вдома лише для застіль.

У 2001 році чоловік почав колекціонувати алкогольні мініатюри, згодом це переросло у справжнє хобі. Наразі у волинянина — майже 800 експонатів.

Серед екземплярів колекції - пляшечки у вигляді витонченого жіночого черевичка чи вишуканого флакона з парфумами, з репродукціями всесвітньо відомих картин Ван Гога. Колекцію експонують у луцькій галереї «Срібна линва». Також тут презентують дуже цінні для власника екземпляри — міні-набори французьких коньяків лімітованої серії — таких у світі всього зо дві сотні.

Сергій Деркач мріє про нові експонати. Також колекціонер хоче побувати в Осло, де його однодумець, відомий як «король алкогольних мініатюр», збудував триповерховий музей. У його колекції — більше ста тисяч пляшечок.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Семен Показати IP 9 Квітня 2013 15:43
Такій людині руки цілувати треба!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus