USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На пісню Козловського створили мультик Євро-2012. ВІДЕО

15 Червня 2012 17:58
На спортивну пісню Віталія Козловського «WE ARE THE PLAYERS» створили анімаційний ролик EURO 2012.

Про це інформує Gazeta.ua.

Російський мультиплікатор Анастасія Гусева зробила пластиліновий мультфільм за нереально короткий термін - 2,5 тижня. Пластилінова мультиплікація - це дуже трудомісткий процес: спочатку потрібно створити пластилінові фігурки, декорації для зйомки, покадрово сфотографувати кожен рух, а після змонтувати відео і накласти музику. Автор зазначає, що це дуже складна і кропітка праця - зазвичай над створенням пластилінової анімації трудяться кілька людей півтора місяці, щоб зробити двохвилинне відео.

«Мені дуже хотілося створити мультиплікацію, пов'язану з Чемпіонатом Європи з футболу, і я шукала музику-пісню, під яку я можу створити анімацію. Мені дуже сподобалася спортивна пісня Віталія Козловського «WE ARE THE PLAYERS», вона об'єднує вболівальників різних країн і гравців, в ній є ідея і спортивний драйв! Чемпіонат, звичайно, забійний йде, ще полоскоче нерви! Я хотіла встигнути закінчити ролик до матчу Україна-Франція. Будемо дивитися в Росії, адже минулий матч Україна-Швеція був суперемоційним, російський коментатор вболівав і хвилювався навіть більше, ніж коли свої голи забивали! Це мене ще більше надихнуло. Зробивши відео, я відправила анімаційний ролик Віталію і рада, що він сподобався», - розповіла Анастасія Гусєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
40 rdfhnfk Показати IP 16 Червня 2012 06:48
Дуже симпатично )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus