USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Показали українську версію Гаррі Поттера. ФОТО

25 Листопада 2011 12:12
Другу чвертьфінальну гру Ліги КВН «Волинь» 24 листопада виграла луцька жіноча команда «Емансіпе». Разом з ними до наступного етапу змагання за результатами гри потрапили гумористи з Хмельницького «Остров свободы», тернопільчани «Кабмін» та «Без пантов» з Чернівців.

Про це пише ЗІК.

Зал Палацу учнівської молоді повністю заповнили глядачі. Був присутній і міський голова Микола Романюк.

Загалом, участь у грі взяли п’ять команд із різних міст України. Долю гумористів вирішувала колегія журі у складі заступника головного редактора газети «Відомості UA» Михайла Гарщаля, журналіста газети «Сім’я і дім» Андрія Собуцького, лідера гурту ФлайzZzа Андрія Тимчука, коментатора радіостанції «Луцьк» Сергія Ткачука та голови «Волинської асоціації КВН» Валерія Пельца

У повній «бойовій» готовності були і редактори Волинської Ліги Руслан Місюк, Олександр Мельник та ведучий Андрій Зубенко.

Команда «Остров свободы» на чолі з кращим актором попереднього сезону Олексієм Сорокіним жартувала про те, що лише у луцькій поліклініці для того, щоб медсестра поставила тобі банки, треба поставити їй пляшку. «Нещодавно футбольний клуб Волинь провів матч без прізвищ на футболках. Ось це справжній – клуб анонімних алкоголіків», - жартували хлопці.

Зокрема вони не зрадили своїй улюбленій темі – телеканалу «Аверс». «Нещодавно телеканал Аверс переміг у рейтингу кращих каналів на Волині», - розпочали кавеенщики свій СТЕМ.


Свою чергою, учасниця команди переможців «Емансіпе» Катерина Крошка жартівливо загравала до члена журі Михайла Гарщаля, пригадуючи приховані подробиці його минулого.

А от рівняни «Вікторія Бекхем» продовжили тему попередньої гри і жартували про Колківське телебачення. «Колківські дівчата в ніч на Андрія, а вдень під Максима», «Кажуть, що до Колок так важко добратися, що навіть кінець світу там настане у 2015 році», - жартували кавеенщики.

«Кабмін» на розминці стверджували, що татом корови Мілки був бик Аватар.

Чернівецькі «Без пантов» представили власне продовження «Гаррі Поттера» за мотивами українських реалій. Короткий зміст фільму – дементори втретє зносять паркан навколо Хогвардса.

Професор Дамблдор у пошуках книги заклять проти вінків.

У сусідній школі чаклунства Воландемор Воландеморович хоче знову повернути собі владу. Герміону засуджують до 7 років за фокуси з газовими субстанціями.

Рон Візлі удосконалює свою пасіку до 26 рівня – тепер його бджоли можуть збирати мед хоботом. Дивіться тільки на телеканалі Аверс – «Гаррі Поттер і надгризена морквинка».

Як повідомили організатори, наступна гра відбудеться 17 грудня. У ній братимуть участь гранди українського КВН – команди «ЧистоГон» збірна Західної України, «Фававу» з Рівного, місцеві
«Вдуш», «І так далі» з Острога, «Вікенду» з Тернополя, «ВІНС» (Вінниця), «Стоп Кадр» з Харкова та «Пазітів» зі Львова.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Малеча Показати IP 25 Листопада 2011 15:02
Острів-був кращим!!!!
Олічка Показати IP 25 Листопада 2011 15:06
Про це повідомляє ЗІК??? Ну прям, зі Львова їхали бідолахи шоб написати новину про чвертьфінал Волинської ліги. А ВН було дуже далеко до Палацу учнівської молоді їхати, ага.
малий Показати IP 27 Листопада 2011 09:16
квн л...о!!знизьте ціни до 2грн.37коп.)
Глядач до малий Показати IP 27 Листопада 2011 15:31
поробуй зробити щось краще, а потым критикуй))))
Глядач до малий Показати IP 27 Листопада 2011 20:32
Спочатку зроби щось схоже сам, а потім ціну знижуй... і якщо щось не подобається-не ходи!!!!
Вадим Показати IP 28 Листопада 2011 08:37
гра дійсно трошки видалась слабшою, в порівнянні з першою, де грали аварія і оптом дешевше, але ж це квн, це дуже непередбачувана гра. а організатори на висоті, все на автоматизмі Чекаємо Чисто Гон
Таня Показати IP 28 Листопада 2011 10:23
Цілком підтримую Вадима - реабілітуються в грудні, але все одно - молодці!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus