USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Донбасі видобуватимуть золото

26 Лютого 2012 12:09
На Луганщині взялися за видобуток золота. У розробку підуть два родовища золотих руд та ділянка розсипного золота в Антрацитівському районі.

Про це повідомляє ТСН.

Луганська обласна рада погодила клопотання ТОВ «Схід ДРГП» про надання надр з метою промислової розробки руд золота. Відповідне рішення було ухвалене 24 лютого на сесії обласної ради.

Згідно з рішенням, підприємству надаються родовища золотих руд Дяківське і Агуївське, а також ділянка розсипного золота Бобриківська Північно-східна в Антрацитівському районі.

Перераховані надра надані у користування з метою геологічного вивчення, зокрема дослідно-промислової розробки за умови оформлення права користування земельними ділянками і з урахуванням виконання умов Державного управління охорони навколишнього природного середовища і територіального управління Держгірпромнагляду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 27 Лютого 2012 11:22
Вгадайте, кому видобуватимуть золото?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus