USD 41.60 41.95
  • USD 41.60 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.62 10.85

На Дніпрі – україно-шведський фест «Рок’N’Січ» за участі волинян

24 Травня 2013 09:09
Масштабний україно-шведський фестиваль «Рок’N’Січ» із вільним входом для всіх шанувальників якісної музики відбудеться на Трухановому острові у Києві 8 та 9 червня цього року.

Глядачі матимуть змогу побачити шведські та українські рок-гурти «Pain», «Helltrain», «Clawfinger», «Tiamat», «Воплі Відоплясова», «Бумбокс», «ТНМК», «Тартак», «С.К.А.Й.», «Крихітка», «Кому вниз» та багато інших.

Окрім того, участь у фестивалі візьмуть три молоді волинські команди «Viscula», «Keto» та «4hours-band».


Ще чотири роки тому фестиваль «Рок’N’Січ» започаткував відомий український музикант та громадський діяч Олег Скрипка та фестиваль «Країна мрій». За цей час у ньому взяли участь понад 150 різних музичних колективів й виконавців з декількох країн світу, а загальна аудиторія становила приблизно 300 тисяч глядачів.

Уже в 2013 році за підтримки мерій Києва та Стокгольма фестиваль починає нову сторінку своєї історії і відбуватиметься під особистим патронатом голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова.

Загалом на цьогорічному опен-ейрі «Рок’N’Січ» запланована робота 3-х сцен із цілодобовим розкладом. Та особливістю і однією з головних ознак цього грандіозного фестивалю залишається головна сцена «Баржа» на хвилях Дніпра.

Окрім виступів відомих українських та шведських рок-команд, у межах фестивалю на Трухановому острові відбудеться міжнародний лицарський турнір, байк-парад, змагання з авто-тюнінгу та виставка легендарних мотоциклів.

А на території фестивалю «Рок’N’Січ» для всіх гостей буде створена велика зона кемпінгу, яку оснастять усіма необхідними комунікаціями і забезпечать її цілодобову охорону. Усім охочим розмістити намет в зоні кемпінгу необхідно попередньо подати заявку на адресу: [email protected]

Як повідомляють організатори, основною метою фестивалю «Рок’N’Січ» є популяризація сучасної рок-культури, сприяння розвитку міжнародних відносин у культурній сфері, створення сучасної інфраструктури для цивілізованого відпочинку гостей фестивалю та промоція відповідального ставлення до навколишнього середовища.
Детальніше - на сайті rocksich.org
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus