USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

На бомбосховищі у Ковелі діти влаштували ковзанку

26 Січня 2016 08:47
Засніжене бомбосховище у Ковелі стало ковзанкою для дітей, – пише Про Ковель.

Йдеться про об’єкт цивільного захисту, розташований у міському парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Діти обліпили його, як рій бджіл вулик. Із західного боку гірки утворилася ковзанка, яка пролягає впритул до дерев’яної недіючої електричної опори. А вона вже загрожує небезпечним зіткненням із тим, хто з’їжджає з гірки. Однак влада не обтяжує себе зусиллям бодай хоч прибрати цю загрозу.

До слова, наразі школярі перебувають на вимушених канікулах – у навчальних закладах оголошено карантин до кінця січня.

Лікарі ж у такий період радять батькам подбати про те, щоб їхні чада якомога більше часу проводили на свіжому повітрі. А де ж дітям можна розважитися на території Ковеля в зимовий час? Отож і вирушають вони, як не прикро, на ті старенькі бомбосховища із вкрай нерівною поверхнею.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дід Показати IP 26 Січня 2016 10:52
То в чому проблема?
абищо Показати IP 26 Січня 2016 12:21
Чого це прикро? На цьому бомбосховищі, який місцеві мешканці знають, як "бомбік", відшліфували свої сідниці, портфелі та підошви з санчатами чотири покоління ковельчан. Щодо "дерев’яної недіючої електричної опори", то "вона вже загрожує небезпечним зіткненням із тим, хто з’їжджає з гірки" десь із пів-століття.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus