USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Молодь агітують навчатися у Польщі

17 Лютого 2012 18:22
Волинська молодь освоює так звані «європейські програми в Інтернеті». Зокрема мова йшла про сайти з інформацією про навчання в Польщі.

Про це 16 лютого розповіла керівник луцького Центру європейської інформації Ліна Басюк.
Протягом навчального семінару «Європейські програми в Інтернеті» учням та вчителям волинського євроклубу розповідали про сайти європейських новин, дипломатичних представництв та громадські сайти.
Усі охочі мали нагоду безпосередньо зайти на адреси пропонованих сайтів, освоїти їх та знайти необхідну інформацію. Так, зокрема, учням показали сайт проекту «Teraz Wrocław» - про навчання у Вроцлаві.
Ресурс має україномовну версію, що відповідно полегшує пошук інформації. Спеціалісти луцького Центру європейської інформації допомогли учням знайти дані про навчання у Польщі для українців.
Так, приміром, один із найстаріших вишів Центральної та Східної Європи із багатою більш ніж 300-літньою історією і традиціями – Вроцлавський університет – пропонує вступ за різними напрямками.
Також студентам пропонується одразу на сайті завантажити зразки анкет, а також перелік необхідних документів для вступу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Уніат Показати IP 18 Лютого 2012 16:18
Після Брестської унії пройшло багато часу, проте окатоличення слов"ян триває до даного часу. Пшекам- ні.
йолка Показати IP 18 Лютого 2012 16:47
Вчіться в Польщі. Їх наука набагато якісніша за українську, тому що в Україні немає таких досвідчених викладачів. Це об"єктивна точка зору.
Крва Показати IP 19 Лютого 2012 13:10
Ще скажіть що польська нація вища за українську. Поляци ніколи не мали своєї держави як і українці. їх народність- це жидва, яка аадаптована до слов"ян
Ігор Показати IP 19 Лютого 2012 21:13
Валіть з цієї ... . Там в вас є перспективи і відкрита вся Європа після закінчення навчання. Тут ви нафіг нікому не потрібні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus