USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Мешканці західної України шукають в Яндексі побутові речі та еротику

24 Січня 2013 15:19
Порівняно з іншими українськими регіонами в запитах мешканців західної України набагато більше побутових слів, наприклад, «щоденник», «пісня», «юшка», «якість» чи навіть «еротика».

Запити дослідила компанія «Яндекс».

Так, щотижня мешканці Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільскої, Хмельницької та Чернівецької областей використовують в пошукових запитах до Яндекса в середньому 22 мільйони слів. Як і жителі інших регіонів, користувачі з Західної України найчастіше вживають під час пошуку слова «онлайн», «завантажити», «безкоштовно», «дивитися» та «гра».

Але є в запитах з кожного регіону й слова, які його мешканці використовують частіше за жителів інших місць.
Такі слова й увійшли до нашого букваря.
Зазвичай до списку характерних для регіону слів потрапляють назви місцевих географічних об’єктів, організацій або сайтів.
Порівняно з іншими українськими регіонами в запитах мешканців Західної України набагато більше побутових слів, наприклад, «щоденник», «пісня», «юшка», «якість» чи навіть «еротика».

Пошуковий буквар Західної України


англійський, бесплатно, відео, грати, ґуґл, дивитись, еротика, європа, жінки, закритий, ивано-франковск, ігри, їсти, контакти, львів, мультфільм, новини, область, пісня, ровно, скачати, тернопіль, ужгород, фільм, хмельницкий, ціна, черновцы, шини, щоденник, юшка, якість

Найпопулярніші слова зустрічалися в запитах мешканців Західної України як мінімум у п’ять разів частіше, ніж у середньому.

Досліджено запити з семи регіонів України. Враховувались усі вживані форми слів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus