USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Майори розповіли, як «лоханулися» львів’яни. ФОТО

8 Квітня 2012 16:29
Визначені усі фіналісти Всеукраїнської ліги КВН «Волинь». Так, боротьбу за чемпіонство продовжили збірна західної України «ЧистоГон», тернопільська команда «Оптом дешевше», «Хлєба і зреліщ» з Рівного та тернопільський «Вікенд».

Другий півфінал ліги КВН «Волинь» відбувся 7 квітня у стінах Палацу учнівської молоді.

Участь у грі взяли 6 команд, які змагалися у чотирьох конкурсах: візитка, розминка, відеоконкурс та музичний епізод.





Жарти команд оцінювало журі, до складу якого увійшли ведуча радіо СіД FM Вікторія Жуковська, заступник головного редактора газети «Відомості UA» Михайло Гарщаль, головний редактор часопису «Сім’я і дім» Андрій Собуцький, лідер гурту ФлайzZzа Андрій Тимчук та директор КВН «Волинь» Валерій Пельц.





Впевнену перемогу у грі здобула збірна Західної України «ЧистоГон». У її складі всього два учасники: майори СБУ та міліції.




Вони жартували про те, що їм образливо за львівську міліцію. «До Львова на Євро приїдуть німці, португальці та датчани. А наші мєнти лоханулися і 2 роки вчили англійську», - висловилися майори.



- Я бачу світло в кінці тунелю..
- Це шо, рай?
- Ні, це Горохів.



А під час музичного епізоду майори трохи оголилися, показуючи ситуацію у бані. На завершення вони вирішили не випити «на коня», а на нього у прямому сенсі вилити.



Друге місце у грі посіли тернопільчани з команди «Оптом дешевше». Свій гумор гуртом та в роздріб гумористи представили у вже звичному для Луцька складі.




«Хлопець заснув із електронною сигаретою, і за ніч намотало 3 кіловата світла», - жартували гості з файного міста.



«Богдан Хмельницький так сильно налякав поляків під Жовтими водами, що довелось доганяти їх по жовтому снігу», - стверджували гумористи.




Бонусне місце у фіналі журі надало ще двом командам: «Хлєба і зрєліщ» з Рівного та «Вікенду» з Тернополя.



Так, рівняни жартували, що Джастіну Біберу нещодавно виповнилось 18 років. «Джастін виріс, а Бібер – ні», - додали «Хлєба і зрєліщ».




А «Вікенд» жартували, що Яна Клочкова в салоні краси сушить весла.



Не потрапили до фіналу, втім вдосталь потішили волинську публіку гості із Чернівців «Без пантов».



Вони, зокрема, жартували, що дівчинка, яка росла з батьком, «бриється краще, ніж фарбується».




Участь у грі також взяли гумористи із збірної Острозького району. Вони показали сучасну інтерпретацію на твори української літератури.




Так, за результатами двох останніх ігор стало відомо повний склад фіналістів Волинської ліги КВН. За чемпіонство змагатимуться майори з «ЧистоГон», тернопільські команди «Оптом дешевше», «Вікенд» та «Кабмін», рівненські «Хлєба і зрєліщ», «Аварія», а також львівський «Пазітів».



Як повідомив ведучий гри Андрій Зубенко, фінальна гра сезону відбудеться 19 травня у Палаці учнівської молоді.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бояринъ Показати IP 9 Квітня 2012 08:58
Дворняги
San Показати IP 9 Квітня 2012 10:43
А що таке "бриється"?
фу Показати IP 9 Квітня 2012 17:40
КВН ... зажраті організатори і тупий юмор

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus