USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Майбутні пастирі підготували для дітей вертеп. ФОТО

23 Січня 2012 12:20
Реабілітаційний центр «Дачний», що у Ківерцівському районі, відвідали вихованці Волинської духовної семінарії. Для присутніх семінаристи поставили Різдвяний вертеп.

Про це повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ.

У суботу, 21 січня, з благословення митрополита Луцького і Волинського УПЦ Ніфонта семінаристи відвідали реабілітаційний санаторій «Дачний», що знаходиться у Ківерцівському районі.

Вихованці семінарії поставили Різдвяний вертеп, під час якого поділились із дітьми та їх батьками радістю світлого свята Різдва Христового.






Вистава у санаторії стала фінальним акордом у виступах студентів духовної школи. Уже понад вісім років студенти та студентки регентського відділення під керівництвом архімандрита Аліпія (Сапіги) відвідують села та міста Волинської області, тим самим вітаючи волинян із святом.

Глядачі приязно зустрічали майбутніх пастирів, із захопленням спостерігаючи за дійством.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus