USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Лише 19» ‒ ювілейний кліп «ФлайzZz’и». ВІДЕО

8 Листопада 2012 10:16
Відеокліп на пісню «Лише 19» став десятим у доробку луцького гурту «ФлайzZza».

Про це повідомляє офіційний сайт команди.

«Ми готові поділитися новим відеодоробком на пісню «Лише 19», яка, за підсумками голосування, що тривало на нашому офіційному сайті та у соцмережах близько року, стала лідером ваших вподобань», ‒ йдеться в повідомленні.

Як зазначають музиканти, саме голоси шанувальників і стали вирішальними в питанні, на яку з композицій знімати наступне відео.

Зйомки розпочалися ще у серпні, процес мав два етапи. Перший ‒ знімали власне команду, другий ‒ акторів.

«Знімальний процес мав два етапи. Одного дня ми знімали власне команду – зйомки відбувались у Івано-Франківську з перемінною погодою, класним настроєм та командою професіоналів із компанії «Salut Studio». Було надзвичайно легко та приємно працювати з цими людьми, оскільки вони вже мають величезний досвід за спиною і при цьому є простими та дружніми, за що окремо дякуємо! :) Через кілька днів відбувся другий етап зйомок, в якому брали участь вже актори, яких підібрали режисер Олена Кулик і команда. Ми дуже задоволені результатом і залюбки ділимось ним із вами, друзі!» ‒ йдеться у повідомленні на сайті.

Віднедавна кліп потрапив на українські телеканали, його можна побачити на екранах метро, закладів громадського харчування і, звісно ж, в інтернеті.

Режисер ‒ Олена Кулик, оператори ‒ Михайло Копієвський, Олексій Снісар, Андрій Марків, стилісти ‒ Григорій Лаврук та Наталя Тінь, монтаж та мастеринг ‒ Олена Кулик і Михайло Копієвський.

Довідково:

Гурт «ФлайzZzа» заснований у 2000 році. З того часу шалений креатив та потужна енергетика заряджають позитивними емоціями українських меломанів. Його музичний стиль можна описати як своєрідну та унікальну суміш реггі, хіп-хопу, фанку, року, фольку та інших напрямів музики.

За час існування гурт виступив з сотнями концертів на сценах десятків українських міст, не забуваючи про закордонні вояжі ‒ «ФлайzZzа» неодноразово виступала своєрідною «візитівкою» України на різноманітних сценах поза межами своєї країни. Завоювавши ще на одному з перших своїх фестивалів звання «найтанцювальнішого гурту», вони і по сьогодні змушують своїми ритмами відриватись глядачів під час концертів.

«ФлайzZzа» брала участь у багатьох розважальних проектах та хіт-парадах на різноманітних теле- та радіоканалах, турах Україною в межах акції «Не будь байдужим!», «DJUICE DANCE FESTIVAL», «Фестиваль 1715» протягом 2005-2009 років.

У першому альбомі, який у 2006 році випустила компанія «MOON Records», було три спільних проекти з одними з найкращих гуртів України: «Тартаком», «От Вінта» та «Скрябін».
До наступного альбому «Засмага на серце», який видала компанія «Comp Music EMI» і який з’явився на світ в 2008-му, ввійшли спільні роботи з «Мотор'роллою», ТНМК, Олегом Скрипкою, «Habakuk» (Польща) та «CherryVata» (Білорусь).

У 2011« флайзюки» завершили роботу над третім альбомом «Глобальне потепління», до якого увійшли спільні роботи із «The Вйо», «Роллік’сами», «Сусідами», французами «The Joke» та пісня-триб’ют «Братів Гадюкіних».

У творчості колективу ‒ десять офіційних відеокліпів, які мали активну ротацію на телеканалах України та Польщі, та багато інших відеоробіт, які постійно надходять до інтернету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 14 Листопада 2012 18:06
Настільки бездарно, наскільки бездарна Флайза останні роки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus