USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Лихоманка» Євро у закладах відпочинку Луцька. ВІДЕО

14 Червня 2012 15:29
У кафе, барах та ресторанах Луцька на час Євро-2012 з’явились плазми, оновилось меню та запровадилось чимало акцій.
Що нового у закладах міста йдеться у сюжеті ВОДТРК.

Практично кожен українець вболіває за національну збірну, незважаючи на те, що фаворитами чемпіонату є Іспанія та Німеччина, у чому запевняє соціологічна група «Рейтинг».
Результати дослідження ще раз підтверджують, що Євро 2012 викликає значний інтерес серед наших громадян.

Опитування провели майже в усіх областях України, серед респондентів були і волиняни. А щоб фанам було комфортно відпочивати і стежити за перебігом футбольних пристрастей, заклади громадського харчування проводять чимало акцій.

Так, майже в усіх кафе, барах і ресторанах Луцька транслюють футбольні ігри.

«У нас навіть спеціальне меню – європейське. Там нові піци: італійська, німецька, польська і українська», - розповіла офіціант одного з закладів міста, одягнена у символічну форму збірної, Катерина Тихончук. За її словами, у велику європейську піцу можна навіть вставляти прапорці.
«Якщо гості набирають замовлення більш ніж на 50 гривень, то їм дається анкетка для заповнення. А в кінці Євро буде проводитись розіграш, де можна виграти плазму 32 дюйми, чи м’яч, яким грають на Євро, або ж іменну футболку», - додала вона.

Зокрема, бармен Дмитро каже, що людей приходить так багато, що довелось поміняти вентиляцію. А улюблений напій фанів, за його словами, – пиво.
«Поміняли плазми, поставили кондиціонери, аби нашим відвідувачам було комфортніше. Також є новинки і в меню», - розповів він.

Лихоманка ЄВРО 2012 не оминула і ресторанні заклади.
«Зміни, звичайно, присутні. На вулиці ми повісили плазму для зручного перегляду матчів, підготували меню для вболівальників. Зокрема додали чебуреки до пива», - зазначила директор одного з ресторанів міста Уляна Мінкевич.

Також додала, що вболівальники поводять себе культурно. «Звичайно, у них – дуже багато емоцій, але ж так є по всьому Луцьку. Багато туристів. Обов’язково є представники тої країни, з якої футбольний клуб, що грає у той день», - зауважила вона.

Наталя Миханчук працює офіціантом. Каже, що відвідувачі часто використовують українську символіку, навіть фарбу просили, щоб розмальовувати обличчя в національні кольори.

«Насамперед нам змінили форму. Також з’явилося матч-меню: тобто під час таймів ми даємо гостям знижку 30% на пиво», - розповіла Наталя. З її слів, усі столики на час матчів заброньовані.

Фахівці зазначають, що Євро–2012 викликає значно більший інтерес в українців, ніж минулий Чемпіонат світу з футболу. Найменше спортивним святом цікавляться в Центрі та на Півдні, найбільше шанувальників гри – на Сході, Заході та Півночі України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ірина Показати IP 14 Червня 2012 22:53
Сьогодні відвідували "Теревені". На неодноразові проханні увімкнути футбол офіціанти і бармени відповідали - нам не можна... Натомість був увімкнений якийсь музичний канал без звуку, а в залі грала жвава дискотечна діджейська міксовка не найвищої якості :( Ось вам і чемпіонат! Коханий сказав якби сьгодні Україна грала, ми б там не їли. І думаю більшість лучан теж. Дуже сумно за них.
Гуща Показати IP 15 Червня 2012 11:44
основній масі населення такі ціни не до шмиги. Не робіть свято штучно - головне, щоби воно відчувалось ізсередини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus