USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Луцький «Пінопласт» «порвав» лігу КВН. ФОТО

1 Березня 2013 11:11
Перша чвертьфінальна гра другого сезону Луцької Ліги КВН відбулася у Палаці культури міста Луцька 28 лютого.

За першість змагалися п’ять команд з Луцька й області: «Чак Норріс» (Камінь-Каширський), «Волиняки» з Володимир-Волинського, «Пінопласт» (Луцьк, збірна СНУ),«Параноя» (Дубно, Луцьк) та ковельське «Жито».












Традиційно, команди жартували у трьох конкурсах: візитка, розминка та СТЕМ. Експериментальним нововведенням Луцької Ліги КВН був імпровізаційний конкурс-сюрприз, якого ще не було в історії ігор.
Організатори розповіли, що у вигляді експерименту командам за 24 години до гри дали завдання на тему: «Реп-серенада улюбленій дівчині під балконом».

Так, у «Візитці» найяскравіше проявив себе «Чак Норріс», якому судді поставили найбільшу кількість балів − 8,1. Команда Східноєвропейського національного університету Луцька отримала 7,3 бала. Гумористам із «Параної» судді поставили 6,9 бала, а ковельчанам − лише шістку.

Вочевидь, для ковельчан гра не склалася з самого початку, адже й надалі з усіх команд бали вони отримували найнижчі, та й глядачі особливого захвату не виявляли.



Кажуть, чим далі в ліс, тим більше дров. На КВНі ж – чим жарти вдаліші, тим зрозуміліше, що перемога забезпечена. У наступному конкурсі «розминалися» волинські КВНщики уже без будь-яких зусиль і з гумором.










Так, на запитання «Чому пам’ятник Лесі Українці у Луцьку стоїть, а в Ковелі сидить?» команди відповідали «То всьо мєнти!», «Втомилася Леся, поки дійшла». Окрім оригінільних відповідей гумористів, звучали й дотепні питання на кшталт: «Хлопець-гот водить свою дівчину в крематорій, щоб розвіятись. А як ви свою дівчину привітаєте з 8 березня?».

«Порозминатися» вдалося на лише гравцям, а й глядачам. Лучани, які ставили питання командам, отримали призи від партнерів Луцької Ліги КВН.

Окремою приємною несподіванкою для глядачів гри став виступ ансамблю «Перлина», який виконав східний «Танець Снігової Королеви».



В підсумку за всі конкурси команди отримали:
- «Жито» − 27,3 бала;
- «Параноя» − 29,1 бала;
- «Чак Норріс» − 30 балів.

З відривом у 0,7 бала перемогу отримала команда СНУ імені Лесі Українки «Пінопласт».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
той, хто питання ставив Показати IP 1 Березня 2013 12:52
блін пінопласт удівив! не думав, шо вони гратимуть на такому рівні а з ковеля..., чьо їх взагалі пригласили?
гпз Показати IP 1 Березня 2013 21:08
кубок любарта був кращим.. а ці ще юні! їм рости і рости! пацани з ковеля ніякі. тупий плоскій юмор. не беріть їх в квн )))))))))))))))
не гпз Показати IP 2 Березня 2013 10:35
Не можна рівняти,це геть інше.
Коля Показати IP 2 Березня 2013 19:19
Вчора дивився першу гру вишкі,кубок любарта на фоні тої гри фігня повна!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus