USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Луцький гурт зняв відеокліп про те, як можна розважатися. ВІДЕО

31 Січня 2013 08:01
Дебютну відеороботу на композицію «Фальш і денс» презентував луцький гурт «Viscula».
Про це йдеться на сайті музичного колективу.

Формація «Viscula» з Луцька «виклала» у мережу Інтернет свій перший відеокліп. Знімальним процесом керував режисер-початківець Олег Тивонюк. Так, у своєму відео, знятому у форматі «реаліті», автор «розповів» про те, як під звуки запальної музики розважається молодь у Луцьку.

Як зазначили учасники гурту, відео на пісню «Фальш і денс» з альбому «Завжди молодий», що побачив світ ще торік, відзняли під час новорічної вечірки «New Year Indie Party». Тож, усі присутні на святкуванні мимоволі стали «героями» кліпу.

«Можливо, хтось з вас побачить себе по той бік екрану і посміхнеться, згадавши, як класно було відриватися», - йдеться у повідомлені на сайті гурту.

Наразі ж музичний колектив «Viscula» пише нові композиції та продовжує свою концертну діяльність містами України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
вода Показати IP 31 Січня 2013 08:30
краще повідомте що полетіли насоси на ВОДОКАНАЛІ.Води не буде.запасайтесь
12345 Показати IP 31 Січня 2013 13:41
провінція така провінційна))
Олег Показати IP 31 Січня 2013 15:00
Мені було б соромно такий примітив викладати але віскула є віскула)))
лад Показати IP 1 Лютого 2013 01:11
фігня повна, вони під кайфомб чи як
Критик Показати IP 1 Лютого 2013 13:17
СУПЕР, молодці!! Ви найкращі з Луцьких гуртів, щойно розпочали і так стрімко набираєте оберти! Творчих успіхів вам, впевнений скоро засяєте не тільки на Україні а й по світу! Стосовно кліпу! Те що треба!! Витримані усі сучасні тенденції, поєднання живого виступу і атмосфера гарно передаєтся, яскраві кадри, знято у стилі "холд пікс" суміш вершків разом з простотою і хоумом. Щирі лиця і непостановочні емоції! Показали що у Луцьку є не тільки бидло, а існує якась альтернатива здорового відпочинку! Красавчікі! Європа! Рівень! ПС. Стосовно тих псевдо розумних коментів не сприймайте! Ці люди не винні у своїх обмежених поглядах! Їх мозок глибоко засів у периферії і вони не розуміють сучасних тенденцій + кому цікава думка стада. Зразу видно що це робота для людей які "в темі" і розбираются в сучасних тенденціях! Що може знати землероб про конструкцію космічного корабля?
Ю. Показати IP 1 Лютого 2013 14:55
НЕЗАВІДУЙТЕ
Макс Показати IP 2 Лютого 2013 00:23
Клас! Я був на тій вечірці, все було круто, клас. В живу хлопці молодці, скільки енергетики передають публіці, кльово! Мій Вам Респект!!!
Александр Показати IP 2 Лютого 2013 20:15
Блин, ну где же Тарантино, а? Он-то точно знает, как снимать "холд пикс" и выведет лучшую луцкую группу на сияние не только в Украине, но и в мире! Такие таланты-космонавты пропадают среди быдла на переферии!!!
Олександр Показати IP 4 Лютого 2013 13:16
Не розумыю Ваш комент Олександра, до чого тут Тарантіно? Щоб щось снімати потрібен Тарантіно? Що таке "таланты-космонавты" вперше чую ... Ви музичний експерт? Закінчили мабуть муз. школу по класу баян? ...
Сем Показати IP 4 Лютого 2013 23:17
Рєбята, це ви думаєте шо граєте шось прогресивне видаючи це за нібто "інді-рок")) А якщо розібратися по суті то вся віскула це наступне.... Остап, який єдиний вміє грати. Назар який кричить а не співає. Басист який грати практично не вміє і найменшого уявлення про саунд немає і гітарист якому краще труби ремонтувати а не вимучувати з інструменту такі жахи. Так що попустіться і повчіться грати для початку. Хоча б у своїх колег. Хоча б з України. Бо кліп кліпом, анлеграунд є андеграунд, тут питань нема, але рівень музики... Якшо ви думаєте шо слухач глухий, то отямтесь. Але з тою публікою яку ви збираєте вам переживати нема через що
А? до Сем Показати IP 6 Лютого 2013 02:41
То тобі Семе пісня не подобається? Фігня? Хай краще взагалі не грають?.. А де пише що Віскула інді-рок, я просто не чув.
Димон Показати IP 6 Лютого 2013 14:26
Послушал музло - ваще круто, ребята. В Луцке наверное одна из самых прогресивных груп. Для меня в Луцке класные групы - VISCULA, KETO, Флайзза. Желаю групе успехов!
жужик Показати IP 7 Лютого 2013 00:28
прикольно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus