USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Луцька рок-школа провела «звітний концерт». ФОТО

1 Травня 2012 12:03
Кавери на кращі рок-хіти світу виконували вихованці першої у Луцьку рок-школи.
Вечірка «Rock school party» відбулася 29 квітня.
«Garage rock school» створили приблизно 5 місяців тому. За цей час вчителі рок-школи навчили своїх вихованців відчувати музику та вміло її виконувати. Для більшості «школярів» виступ та сцені був дебютним. До слова, таких «навчальних закладів» в Україні лише два: у Луцьку і в Харкові.



Загалом рок-школярі виконали приблизно два десятки каверів на вічно актуальні композиції. Так, зі сцени звучали хіти Bon Jovi, Muse, Red Hot Chili Peppers, Metallica та інших гігантів рок-музики.



Як розповіла ведуча дійства Вікторія Жуковська, нині у рок-школі навчається близько 40 учнів. Серед них, як не дивно, багато дівчат.


Серед рок-школярів були ті, кому музичні інструменти вже давно не чужі, а також ті, хто зовсім нещодавно з ними познайомився.

На завершення «звітного концерту» виступав гурт «Голєви». До його складу увійшли сини депутата Луцької міської ради Олени Голєвої. До речі, мама юних музикантів і сама охоче спостерігала за виступом дітей.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
lola Показати IP 1 Травня 2012 16:28
Ну куди ж без Гольэвих? Скрізь вони. Прям вездесуща родина. А загалом учні школи молодці
Vigilante Показати IP 1 Травня 2012 20:25
Голєвим не в рок-школу, а в автошколу треба було записуватися. Мама би допомогла розпочати кар'єру водіїв маршрутки. :)
Anj Показати IP 1 Травня 2012 21:00
по-перше: гурт називається "Голєв" по-друге: це справді унікальні хлопці! візьміть хоча б барабанщика , йому всього 10 років!!! Гітаристу 12... Коментарі ваші не в тему... хлопці ж не під фанеру грали, а на живо, причому досить пристойно!!
Yu Показати IP 13 Травня 2012 16:28
Anj, здається, що ти і є учасник гурту, от чесне слово. Зробити кар*єру за рахунок батьків - достойно, нереально достойно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus