USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Луцька Ліга КВН заряджала лучан «позитивними вірусами». ФОТО

28 Березня 2013 11:09
Друга чвертьфінальна гра другого сезону Луцької Ліги КВН завершилася для команди «Позитивні віруси» з Володимир-Волинського району яскравою перемогою.
Захід відбувся 28 березня у Палаці культури міста Луцька.

За звання переможця та право виходу у півфінал змагалися шість команд із Волинської області: «Збірна Нововолинська», «Позитивні віруси»(село Суходоли), «Ікра» (збірна СНУ), «Хто Там» із Рівного, збірна економічного факультуту СНУ імені Лесі Українки «Економ Пропозиція» та збірна Волині «Вікторія Бекхем».

Команди зіграли у чотирьох конкурсах: трьох традиційних (візитка, розминка, СТЕМ) та імпровізаційний конкурс-сюрприз, який став нововведенням під час попередньої гри Луцької Ліги КВН.

Імпровізаційне завдання, темою якого стало привітання з першим квітня «діалектом Азірова» (без втручання у політику), організатори повідомили командам лише за 1 добу до старту КВНу.















Ще одною несподіванкою став виступ Луцького Театру Вогню «Sunrise».



Оцінювали гумор: Григорій Пустовіт (секретар Луцької міської ради, голова журі), Микола Яручик (депутат Луцької міськради, директор ТзОВ «Апельсин»), Павло Влодов (директор розважального комплексу «ZEFIR», екс-гравець команди КВН «Уездный город»), арт-диретор мережі сімейних кафе «Дядя Pizza» Юрій Шевчук, активіст організації «Батьківщина молода» Роман Перванчук, редактор газети «Аверс-прес», екс-КВНщик команди «Привокзальна дітвора» Андрій Лев, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради Леонід Лаба.




Голова журі, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт розповів, що є обдаровані молоді люди, які можуть багато чого показати на КВН-сцені.

«Хоча, часом бувало, що питання з залу цікавіші, ніж відповіді учасників», − зазначив голова журі Григорій Пустовіт.

Зауважимо, гра проходила за підтримки народного депутата Сергія Міщенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
=) Показати IP 28 Березня 2013 11:49
А про Юрія Шевчука забули??? Доречі Юра і Лев Андрій єдині хто адекватно оцінював.
ІГОР Показати IP 28 Березня 2013 12:16
«Хоча, часом бувало, що питання з залу цікавіші, ніж відповіді учасників», − зазначив голова журі Григорій Пустовіт. додати нічого)))
Аня Показати IP 28 Березня 2013 14:19
Театр вогню шикааааарні
Іванка Показати IP 28 Березня 2013 21:30
Хоча й луцька ліга, але порадували цього разу. Хлопці, які перемогли - ви неймовірні)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus