USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Луцьк відсвяткував 20-річчя України. ФОТОРЕПОРТАЖ

25 Серпня 2011 18:44
Луцьк відсвяткував двадцяту річницю незалежності України 24 серпня політичною акцією, концертами аматорських та академічних колективів, парадом ді-джеїв та десятихвилинним салютом.

Святкувати лучани почали від самого ранку. На Театральній площі відбулися урочистості за участю керівництва міста. Зокрема, міський голова Микола Романюк привітав міщан з річницею та нагородив визначних лучан подяками та квітами.

Опісля жителі Луцька вибудували найбільшу в Україні 20-ку власними тілами у вишиванках. Цілі сім’ї приходили у національних сорочках. Українські вбрання одягали навіть новонароджені.

Політичного присмаку річниці додав марш опозиційних сил, що прямував від центру міста до Київського майдану.

Протягом дня відбувалося три концерти в центрі міста. Зокрема, на Театральній площі, біля пам’ятника Шевченка та входу до парку імені Лесі Українки. Денна програма більше задовольняла старше населення та любителів академічного і народного мистецтва.

У другій половинні дня для молоді на Театральному майдані імпровізований виступ влаштували брейкдансери з колективу IronKids, збираючи таким чином кошти на новий зал. А у центральному парку близько восьмої години вечора розпочався парад ді-джеїв.

Закінчилося святкування десятихвилинним феєрверком та привітанням першого заступника луцького міського голови Святослава Кравчука.













































































































































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанка за тридев'ять земель Показати IP 25 Серпня 2011 21:56
Гарно дуже. Особливо зворушує величезна кількість людей у вишиванках, навіть малесенькі діточки. І вишиванки не прості - дуже багато витворів мистецтва, над якими не один місяць треба просидіти. Це дуже зачіпає за душу... Що б не сталося в нашій країні, хто б не прийшов до влади - Україна виживе. Слава Україні!
Власник Показати IP 27 Серпня 2011 06:58
Гером Слава ! Український дух незламний....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus