USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Луцьк туристичний презентували у столиці

24 Жовтня 2013 16:21
Туристичний потенціал Луцьк презентував у Києві під час відкриття 20 Міжнародного туристичного салона «УКРАЇНА 2013».
Це одна з найбільших туристичних виставок в Україні, яка традиційно відбувається у жовтні та з року в рік набуває все більшого визнання серед фахівців туристичного бізнесу України, країн СНД, близького та далекого зарубіжжя.
Туристична експозиція Луцька в перший же день викликала неабияке зацікавлення у відвідувачів. Біля стенду Луцька сформувалися черги охочих дізнатися про місто, його туристичні принади, атракції, історико-культурну спадщину, мистецько-культурне життя. Туристичні путівники, карти, буклети та інші промоційні матеріали міста та Волинської області миттєво розходяться між учасниками та гостями виставки. Також вже на місці усі охочі зможуть відчути на смак один із волинських регіональних продуктів – питні меди. А взявши участь у вікторині, переможці отримають луцькі сувеніри на згадку, - повідомляють у прес-службі Луцькради.
Щорічно у цій виставці беруть участь туристичні офіси найбільш популярних серед мандрівників держав і більше 600 компаній із 40 країн світу. 2013 рік не став винятком, а навпаки, привабив ще більшу кількість учасників: Аргентина, Австрія, Азербайджан, Бразилія, Болгарія, Великобританія, Угорщина, В'єтнам, Німеччина, Греція, Гонконг, емірат Дубай, Єгипет, Індія, Індонезія, Ізраїль, Італія, Кенія, Китай, Кіпр, Корея, Литва, Маврикій, Мальдіви, Молдова, Непал, Палестина, Перу, Польща, Росія, Сейшели, Словаччина, США, Таїланд, Туніс, Туреччина, ОАЕ, Україна, Фінляндія, Франція, Чилі, Шрі-Ланка, Швейцарія, ПАР.
Однією з ключових тем виставки у цьому році став гастрономічний туризм. У гастрономічних турах знайомство з музеями та пам'ятками історії й архітектури поєднується з насолодою вишуканої місцевої кухні.
Виставка триває з 23 до 25 жовтня 2013 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus