USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Lutsk Night Cinema»: ніч, французи і холод. ФОТО

11 Серпня 2012 11:00
Нічне кіно просто неба у Луцьку зібрало декілька сотень охочих оцінити якісний французький кінематограф. Цього разу лучани споглядали драматичну комедію «Недоторканні».

Другий нічний кіноперегляд у межах проекту «Lutsk Night Cinema» відбувся 10 серпня.

Нічне кіно просто неба у Луцьку показують вже вдруге. Проект поки не переїхав: стадіон ВНУ імені Лесі Українки вміщує 300 сидячих місць і майже необмежену їх кількість на траві:)

До речі, навіть дуже прохолодна погода і короткочасний дощ не порозганяв людей.

ЧИТАТИ, ЯК ВІДБУВАВСЯ ПЕРШИЙ НІЧНИЙ КІНОПОКАЗ

Слід зазначити, що організатори врахували зауваги щодо дебютного «Lutsk Night Cinema» і другий кінопоказ мав деякі нововведення. Приміром, перегляд фільму з нічного перетворили більше на вечірній, оскільки стрічку «Недоторканні» почали транслювати о 21.30, тоді як попереднього разу фільм увімкнули лише о 23.

Строго цього разу було із спиртним та цигарками. Наявність алкоголю перевіряли перед входом на стадіон, а палити просили по мінімуму. Організатори навіть жартома дозволили «давати по вухах» порушникам.

Французька драматична комедія «Недоторканні» (а у російському кінопрокаті стрічка називається «1+1») зібрала найбільше прихильників у голосуванні, яке проводили організатори напередодні у соціальних мережах.

Голова правління СГО «Молодіжна платформа» Захар Ткачук зазначив, що хоче тримати контраст між фільмами. Тобто якщо минулого разу показували американську драму, то сьогодні – французьку комедію.










Лучанка Тетяна розповіла, що прийшла на нічне кіно вдруге. «Минулого разу тут мені сподобалась душевна атмосфера. Складалося враження, що дивишся фільм у компанії друзів», - зазначила дівчина.

«Мені подобається, що тут немає реклами», - додала кіно любителька.

Дівчина Оксана каже, що їй імпонує ідея заходу. Мовляв, інших подібних проектів у Луцьку вона поки не зустрічала.

А лучанин Сергій сказав, що якби під час перегляду був дощ, то було б більше романтики.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сан-Сан Показати IP 12 Серпня 2012 11:13
Нарешті Луцьк пропонує щось цікаве, оригінальне, молодіжне! респект
Колян Показати IP 12 Серпня 2012 12:13
"минулого разу показували американську драму, то сьогодні – французьку комедію" Наступного разу, сподіваюся, будуть показувати німецьку порнушку :)
mamewe5minplz до Колян Показати IP 13 Серпня 2012 09:12
krasava+1 ;d
BoVdur Показати IP 13 Серпня 2012 09:31
Цього разу був значно цікавіший перегляд в усіх аспектах. Дякую організаторам і Дафулі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus