USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Лучанку «зважать» та «ощасливлять». ФОТО. ВІДЕО

28 Листопада 2012 15:36
Лучанка Наталія Садовська (на фото) стала переможницею тижня у пост-шоу «Зважені та щасливі». Це дає жінці можливість взяти участь у 3-ому сезоні проекту, - повідомляють у ВОДТРК.

Працівник корпорації «Богдан» Наталія Садовська працює логістом на підприємстві ось уже п'ять років. Колеги шанують її як гарного спеціаліста. Однак, з особистим життям через надмірну вагу допоки не склалося. Жінка важить 130 кілограмів.

Коли ж героїня сюжету намагалася схуднути, то її батьки казали, що вона голодує і годували її ще більше. Та після того, як побачили, яку колосальну підтримку донька отримала на голосуванні тижня, все ж змінили свою думку щодо її схуднення. «Я вірю, що вони також хочуть побачити видозмінену дочку», - додала Наталія.



У другий сезон шоу «Зважені та щасливі» мешканка обласного центру не потрапила через жорстку конкуренцію – 11 тисяч охочих. Однак, вона не втратила надії, тому і зареєструвалася на кастинг. Наразі лучанка стала переможницею відбірного тижневого туру пост-шоу, але й сама працює над собою – споживає лише 2 тисячі калорій на добу, протягом останніх років займається у спортзалах та фітнес-центрах. І на відміну від багатьох схильних до повноти дівчат, не палить. «Ця звичка – просто жахлива. Я не тільки вважаю, що вона не допоможе у тому, щоб скинути вагу, вона ще й погіршить стан шкіри, стан здоров'я, вб'є легені та все решта», - переконана Наталія.

Проте, будь-яке шоу передбачає конкуренцію, у якій саме психологічний фактор відіграє вирішальну роль. Наталія Садовська каже, що готова до боротьби, але головне – залишатися чесною людиною. Мовляв, потрапити на шоу, у якому допоможуть вирішити психологічні та фізичні потреби – це вже велика перемога.

Відбір на шоу третього сезону відбудеться 27 грудня. Тож, наша краянка просить волинян підтримати її, адже уже зневірилася у всіх фізичних вправах та дієтах, і вважає, що участь у проекті допоможе їй стати щасливою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Чеширский Кот Показати IP 28 Листопада 2012 15:46
В Бухенвальде толстых не было. Но все равно, удачи вам, мадам.
тиць-здиць до Чеширский Кот Показати IP 28 Листопада 2012 17:05
І номір тіліфона в лічьку...
Бивший автозаводанин Показати IP 28 Листопада 2012 17:27
Да.ДА підтримаємо НАТАЛІЮ. УДАЧІ...
Torik Показати IP 28 Листопада 2012 17:30
Щоб схуднути, треба споживати не 2тис., а не більше 1500ккал. та ще й слідкувати, що саме їсти і коли. Бажаю Наталії удачі!
Василь Показати IP 28 Листопада 2012 19:05
Майя Плісецька колись відповідала на питання, як схуднути: "Жрать надо меньше". Ну і спорт, само собою, коли витрачаєш менше, ніж споживаєш, тоді і починаєш худнути. Ну а якщо немає сили волі, тоді "Welcome to the show"!
КОТУ Показати IP 28 Листопада 2012 19:26
ОБЛЕЗЛИЙ КОТ ВИ КОЗЕЛ .
Тетяна Показати IP 28 Листопада 2012 21:25
Це моя подруга! Їй це дуже потрібно! Голосуйте за неї смсками 27 грудня, коли після 20.00 на каналі СТБ відкриють лінії для голосування.
Чеширский Кот до Тетяна Показати IP 29 Листопада 2012 10:10
Обещаю поддержать.
Отако Показати IP 29 Листопада 2012 11:41
А в Кота щось зашкалило. Поважати людей треба, а не хамити. Хоч сам знаєш, що пишеш.
Чеширский Кот до Отако Показати IP 29 Листопада 2012 12:09
"Саме так". Первопричина любого ожирения - превышение потребления энергии над ее расходом. Потом уже начинаются всякие-разные физиологические изменения, нарушение обмена итд итп. А поговорка, которая вас так оскорбила, отражает объективную реальность, там где был голод и был изнуряющий труд, никто не страдал от чрезмерного веса.
Юлія Показати IP 29 Листопада 2012 13:25
Це проблема батьків, а не дітей. В тому, що В тому що Наталя має надмірну вагу її вини немає, це починається з дитинства. Пізніше вже без допомоги грамотного дієтолога та тренера важко схуднути. Бажаю Вам, Наталю, удачі та перемоги.
.... Показати IP 30 Листопада 2012 18:02
до чого тут батьки? Мені здаєьтся прчина лежить в самій людині..... Якщо хоче схуднути, найкращий мотиватор це її "реальне" бажання... інформції достатньо! Інше питання, коли людина хоче досягнути певних результатів за допомогою інших
НАТАША Показати IP 2 Грудня 2012 23:44
НАТАЛЯ МИ ЦЕГІВЧАНИ ЗА ТЕБЕ МИ В ТЕБЕ ВІРИМО ТРИМАЙСЯ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus