USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Лучанка – у 3-му сезоні «Х-Фактору». ВІДЕО

29 Листопада 2012 17:30
Луцька співачка Юлія Іванова бере участь у онлайн-голосуванні 3-го сезону «Х-Фактора онлайн». Наразі Юля є переможцем другого тижня. Попередньо талановитій дівчині пощастило потрапити у 75-ку кращих, пройшовши кілька літніх кастингів. Однак зараз лучанка бореться за місце головного переможця онлайн-голосування.

Так, щотижня в період до Нового Року на сайті шоу обирають одного переможця. Із них у підсумку визначать головного переможця онлайн-перегонів.
Юля, вже одного разу спробувавши сцену шоу «на смак», дуже сподівається боротись за свій талант й надалі.

«Чесно? Та все запам'яталося: сама атмосфера, хлопці-фіналісти, всі працівники СТБ, які нами займалися. Ну, і звичайно, - сама сцена. Це щось приголомшливе! Повний захват, правда! І що ще особливо приємно - там усі працюють злагоджено, кожен з них - професіонал своєї справи, та й взагалі - вся обстановка дуже дружня і тепла», - поділилась враженнями Юля.

З її слів, на «Х-Фактор-онлайн» спершу пішла невпевнено. Мовляв, попередньо влітку дівчина вже взяла участь в основних кастингах, навіть пройшла в тренувальний табір.

«Потрапила в 75-тку кращих, але потім, коли нас розділили на 3 кімнати по 25 чоловік, наша кімната потрапила під скорочення, і нам, на жаль, довелося їхати по домівках. От я і подумала: а чом би не спробувати щастя в онлайні? Включилася в гонку, результатом якої стала перемога у другому тижні і виступ на прямому ефірі», - розповіла лучанка.

До слова, у Луцьку Юлія є вокалісткою луцького джазового колективу «Fusion Friends». Зокрема співає в ресторані Бравий Швейк, клубі Версаль. Її репертуар здебільшого складається із зарубіжних хітів минулого століття - 80-х, 90-х років.

Що ж до вокальних здібностей співачки, журі та інші учасники шоу відмітили її потужний голос та вміння ним володіти. Тож, боротись дівчині безперечно є за що.

Тому закликаємо волинян підтримати краянку та віддати голос за талант Юлі.

Сам принцип голосування простий - на сайті в розділі «РЕЙТИНГ» зверху є підрозділ «Переможці тижня», потрібно звідти зайти на сторінку бажаного кандидата, і записатися в його фани – праворуч від фотографії є жовта кнопка «Стати фаном».

Сайт попросить зареєструватися через одну із соціальних мереж. Тільки після цього користувач зможе стати фаном і почати голосування.
Власне, голосування відбувається наступним чином - потрібно відкрити кожне з записаних на сторінці відео та під кожним натиснути кнопку +1.

Фани мають право голосувати за кожне відео оцінкою +1 безкоштовно не більше одного разу. Кожен наступний голос +1, а так само +10 і +100 - платні.


Найголовніше, каже Юля, це - знаходитися в ТОП-5 у своїй категорії «26+» і не випадати з п'ятірки.

Після завершення всіх тижневих перегонів журі СТБ обере одного з усіх переможців-онлайн. Він отримає право виступити на Гала-концерті та автоматично потрапить в тренувальний табір 4-го сезону шоу, оминаючи всі передкастинги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Михайло Показати IP 29 Листопада 2012 17:56
Так тримати - молодець!
Читач Показати IP 29 Листопада 2012 19:49
Теж з Луцька. Але вже з короною. _http://www.youtube.com/watch?v=GVA-E5F67tU
Леонід Показати IP 30 Листопада 2012 09:28
"Не прошло и года"! Ще одна "новина". На Україні "Помаранчева революція"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus