USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Кравчук і Пустовіт сходили на ювілей. ФОТО

25 Жовтня 2011 17:55
Луцька художня школа відзначає 50-ти річчя. Урочистості з цієї нагоди та відкриття виставки робіт школи відбулися 25 жовтня у Галереї мистецтв.
Автори майже всіх картин, представлених на виставці, – вихованці школи. Це - учні початкових класів, які лише ступили на творчу стезю. Картини вони пишуть у різних жанрах, звісно, під керівництвом своїх вчителів. До речі, для творів наставників відвели спеціальну залу.
Першим на привітання зголосився директор школи, Заслужений працівник культури України Іван Гаврилюк. Він розповів історію школи з часів її заснування, із вдячністю згадав тих людей, завдяки яким вона з’явилась.
«Головне наше завдання – сіяти в душах дітей красу і пізнання світу. Навчити сприймати світ через красу та гармонію», – розповів директор закладу.

За 50 років школа підготувала 45 випусків, а це - близько 3 тисяч молодих талантів. Директор школи зазначив, що далеко не усі з них стають художниками, проте набуті знання неодмінно стають їм в нагоді у подальшому житті.
На урочистості завітали також представники влади. Зокрема, перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук разом із секретарем міськради Григорієм Пустовітом нагородили почесних викладачів школи від імені Миколи Романюка.
Крім того, їх нагородили подяками голови Волинської облради Володимира Войтовича.
«Серед тих об’єктів, які нині є гордістю міста Луцька, – є і наша художня школа», - наголосив Кравчук.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus