USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

«Хонда Україна» влаштовує свято для лучан*

5 Липня 2013 11:43
Компанія «Хонда Україна» запрошує лучан і гостей міста на феєричне свято для всієї родини. Вперше в Луцьку відбудеться Honda Family Day – абсолютно новий і водночас безплатний захід.

Дійство відбудеться 14 липня з 11:00 до 17:00 на території автоцентру «Луцьк-Експо», що на вулиці Дубнівській, 16.

Honda Family Day – це свято швидкості, тест-драйвів та розваг. Під час заходу гості зможуть ознайомитись детальніше з інноваційними та технологічними новинками автомобілів і квадроциклів від Honda, а головне, особисто випробувати їх.

У поціновувачів розкішних та динамічних авто буде змога провести тест-драйв нещодавно презентованих Honda Accord та Crosstour, неперевершеного Civic 5D, добре знайомого Pilot та оновленого CR-V 2.4.

Також на гостей свята чекає безліч видовищ, конкурсів, цікавих призів та знайомство з президентом компанії «Хонда Україна» Таку Касахара. Він виступить перед публікою під час заходу.

Найменші учасники теж не нудьгуватимуть: під час заходу заплановані майстер-класи для дітей та конкурси з приємними подарунками від організаторів.

Всі відвідувачі зможуть покуштувати море смаколиків - шашлик, плов, сосиски, закуски, салати та різноманітні напої. Такий фуршет на честь своїх гостей безплатно влаштує «Хонда Україна».

Ще більше емоцій та гарного настрою лучанам подарує запальний ведучий MC Accord разом з не менш яскравим DJ Blacks.

Офіційний дилер Honda в Луцьку компанія «Луцьк-Експо» запрошує на Honda Family Day всіх, хто цінує драйв і позитив у житті!

Заплануйте собі вже зараз: «14 липня на 11:00 прийти до автоцентру «Луцьк-Експо» на Дубнівську,16, випробувати Honda та отримати подарунки»!

Дізнайтесь детальнішу інформацію за номерами (0332) 28-44-40 та (050) 550-80-12, а також на сайті автоцентру Луцьк-Експо www.lutsk-expo.com.

Довідково:

Компанія «Хонда Україна» – офіційний дистриб’ютор автомобілів, мотоциклів і силового обладнання Honda в Україні. Із часів заснування Honda Motor у 1946 році і донині компанія стала найбільшим виробником мотоциклів у світі і одним з лідерів автомобілебудування. Глобальна мережа з 454 дочірніх компаній і філій розробляє, виробляє і продає на ринку широкий асортимент товарів – від невеликих універсальних двигунів і скутерів до спеціалізованих спортивних автомобілів, що принесло компанії популярність і отримало довіру клієнтів у всьому світі. Модельний ряд автомобілів Honda в Україні включає: Honda CR-Z, Honda Civic седан, Honda Civic хетчбек, Honda CR-V 2.4 (2013), Honda Jazz, Honda Pilot, Honda Crosstour2013 та Honda Accord 2013.






















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus