USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Із «Богом у серцях» влаштували для малечі свято. ФОТО

21 Травня 2012 12:47
Організували свято для малечі із притулку служби у справах дітей Волинської ОДА.

Благодійну акцію «Бог у серцях» провели журнал «Лише насолода» та благодійний проект «Чутливі серця», - повідомили організатори.

«Ми віримо, що Бог живе у серцях людей. Саме вони допомогли створити свято для дітей, які перебувають у притулку служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації», - повідомили організатори благодійної акції, які не очікували на допомогу такої кількості підприємців-меценатів.



Зокрема дитбудинку подарували канцтовари, засоби гігієни, взуття і одяг. Допомогли у цьому авторська школа краси «New Lady», професійний візажист Ольга Мельник, фотограф Анастасія Хмарук, магазин жіночого взуття «Lady Braska», бутік чоловічого елегантного одягу «Daniel Rizotto».

А художниця Тетяна Мялковська разом із арт-студією «Пятерня» змогли відкрити внутрішній світ дітей, організувавши свято малюнку. Фарба була скрізь: на одязі, рученятах малечі, на підлозі, навіть на стінах. Яскраві фарби, різноманітні пензлики, весела музика й усмішки «намалювали радісну картину кольорового майбутнього». Діти назвали свої шедеври «Озеро Світязь», «Дерево бажань», «Ю+В».












Тренери міжнародної мережі фітнес-клубів «Joy Fitness» навчали хлопців бойовому мистецтву, а дівчат - танцювати ча-ча-ча. «Думаємо, незабаром у Влада Ями з’являться достойні конкуренти», - стверджують організатори благодійної акції.


Поласувала малеча і солодощами. Величечний 5-кілограмовий торт подарував ТД «ЛуцькКондитер», а фрукти та шоколадні сувеніри – майстерня шоколаду «Шоконель».







«Варто наголосити, що 22 діток в обласному притулку, віком від чотирьох до сімнадцяти років, дійсно потребують Вашої ласки та допомоги. Не будьте байдужими - створіть краще майбутнє, зробивши вагомий вклад в розвиток дітей», - стверджує головний редактор журналу «Лише насолода» Олена Бекеша.






Фото Анастасії ХМАРУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читачка Показати IP 21 Травня 2012 21:37
молодці :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus