USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Їхав верхи на автобусі, щоб оштрафувати водія. ВІДЕО

14 Квітня 2012 13:23
Майже милю проїхав вʼєтнамський місцевий офіцер дорожньої інспекції, тримаючись за двірники автобуса, щоб вручити водієві-порушнику штрафний талон.
Про це повідомляє Gazeta.ua.
Інспектори дорожнього руху рідко ризикують власним здоровʼям та благополуччям заради перемоги закону. Але тільки не у Вʼєтнамі: місцевий офіцер дорожньої інспекції буквально на крок вперед переслідував автобус водія-порушника, аби тільки причепити на нього штрафний талон.
Лейтенант Нгуєн Манх Пхан зупинив водія через те, що зі своїм автобусом той виїхав на зустрічну смугу.
Коли інспектор хотів виписати водієві штрафний талон, водій заскочив назад в автобус і збирався втекти. В свою чергу Пхан не розгубився, а вчепився руками у двірники автобуса, намагаючись спинити водія.
Втім порушник навіть і не думав спинятися, а на високій швидкості виїхав на дорогу разом з інспектором.
Драматична мандрівка Пхана, який ледве тримався на кабіні водія, хтось відзняв та завантажив у мережу.
На щастя, водія таки затримали і заарештували з уже значно більшою провиною, зокрема, йому інкримінують тепер ще й замах на життя держслужбовця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
правдивий Показати IP 15 Квітня 2012 11:40
цеж треба так любити свою роботу, щоб аж так ризикувати життям! Хотів би я побачити нашого інспектора ДАІ на капоті якогось ЛЕНДКРУЗЕРА чи МАЙБАХА, водій якого не захотів пропустити пішохода на переході!!!
ksjfhskfhskfskfhslfjslfkjs;k Показати IP 15 Квітня 2012 15:50
У В'єтнамі дороги рівні :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus