USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Євро: «піренейський футбол» із луцьким присмаком. ФОТО

28 Червня 2012 12:43
Приблизно тисяча лучан прийшла у фан-зону, яка розташована на Театральному майдані міста, аби поспостерігати за перебігом півфіналу Євро-2012 Португалія-Іспанія.
Нагадаємо, відкриття розважального об’єкту відбулося 21 червня. Тоді всіх, хто прийшов у фан-зону розважав гурт «ТНМК».
А вчора, 27 червня, музичну розвагу забезпечила луцька формація «Fusion friends». Вони виконали чимало англомовних хітів у власному аранжуванні. Також потішили лучан своєю інтерпретацією офіційного гімну Євро – «Endless Summer».



Ведучі дійства Андрій Котищук та Юрій Шевчук постійно намагалися визначити, за кого ж вболівають лучани, пропонуючи їм продемонструвати свої вподобання голосом. Однак свого так і не досягнули – півфіналісти отримали приблизно однакову підтримку.

До речі, майже завершився футбольний турнір серед аматорських команд, який відбувається прямісінько на майдані у спеціально відгородженому майданчику. 29 червня зіграють фінал та визначать володаря 3-го місця. А переможець змагань претендуватиме на головний приз – легковий автомобіль.

Також на території фан-зони дві дівчини розмальовували обличчя людей, які хотіли таким чином підтримати своїх улюбленців. Варто зауважити, що більшість «клієнтів» художниць були дітьми, які надавали перевагу прапорам України над іспанськими та португальськими.


Опісля виступу «Fusion friends» розпочалася трансляція матчу Португалія-Іспанія, результат якого розчарував фанів команди Кріштіану Роналду. Португальці, попри мінімальну перевагу протягом 120 хвилин матчу, програли в серії пенальті.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Cdfs Показати IP 28 Червня 2012 14:35
Де тут тисяча людей?
вася Показати IP 28 Червня 2012 16:01
випий. тод1 буде тисяча людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus