USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

«Євангеліє від вовкулаки» презентують у Луцьку

10 Квітня 2013 11:01
Презентація книги В'ячеслава Васильченка «Дворушники, або Євангеліє від вовкулаки» та автограф-сесія автора відбудуться 16-17 квітня у Луцьку.

Про це повідомили у друкарні «Твердиня».

В'ячеслав Васильченко - дипломант «Коронації слова-2012» у категорії «Романи». Його книга «Дворушники, або Євангеліє від вовкулаки» - детектив з елементами містики.

«У розпалі літо. Поблизу Києва відбуваються таєм­ничі вбивства жінок, слід від яких тягнеться у давню легенду про вовкулаку. Богдан Лисиця, київський професор словесності, працюючи на прохання свого товариша – головреда газети «Презумпція» – кореспондентом, паралельно займається пошуком убивці й написанням статей про це. Розплутуючи клубок неординарних загадок, професор починає розуміти, що все насправді не так, як здається на перший погляд. І опиняється у вирі таємничих подій та небезпечних пригод…», - пише автор у примітці до книги.

Отже, з В'ячеславом Васильченком можна буде поспілкуватися 16 квітня з 17:00 до 18:00 під час автограф-сесії у книгарні «Планета».

Наступного дня відбудеться безпосередньо презентація книги у Луцькому педагогічному коледжі (10:00-11:30) та в Інституті філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (12:00-13:30). Ще одну автограф-сесію автора проведуть у книгарні «Руніка» 17 квітня з 14:00 до 16:00.


Довідково:
Васильченко В’ячеслав Миколайович – письменник, журналіст, науковець, педагог.
Кандидат філологічних наук (2001), доцент (2004). Очолював кафедру юридичного документознавства Національної академії внутрішній справ України (підполковник міліції), факультет іноземних мов ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», був заступником директора комерційного підприємства. Нині працює над докторською дисертацією з історичної (обрядової) фразеології. Коло наукових інтересів: історичний словотвір, юридична лінгвістика та документознавство, теорія комунікації, культура мови, стилістика, теорія тексту, дискурсологія.

Автор більше 100 наукових і навчально-методичних праць, серед яких 15 – навчальні посібники (у тому числі – з грифом МОН України). Має публікації за кордоном.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus