USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Якою є середньостатистична українка. ВІДЕО

8 Березня 2012 13:13
Середньостатистичну українку визнали гарною, активною, вона має хорошу освіту та багато працює.
ООН намалювала портрет сучасної української жінки, повідомляє ТСН.
Виявилося, що українка дуже активна, дуже багато працює, гарна, але її недооцінюють. Втім, навіть це не заважає їй бути щасливою. Їй ледь за сорок, в неї хороша освіта, вона має одну дитину.
Середньостатистична українка працює у сфері послуг або на державній службі, а ще вона законослухняна. На думку соціолога Кобилянської, жінка в українському патріархальному суспільстві - недооцінена. Вона працює на рівні з чоловіком, але завжди лишається на другому плані.

«Жінок-керівників великого бізнесу, який приносить великі прибутки, їх дуже-дуже небагато», - повідомила Кобилянська, додавши, що їй ще й традиційно доводиться виконувати всю домашню роботу. Однак попри життєві труднощі українка залишається щасливою.
«Щастя - це не стан, який складається зі статистичних даних! Життя складається з наших мрій і їх досягнень», - заявляють українки.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Егор Виноградов Показати IP 8 Березня 2012 20:01
Устав воспитания двухсот благородных девиц учрежденного Её Величеством Государынею Императрицею Екатериною Второю: Светские же добродетели суть: Повиновение начальствующим, взаимная учтивость, кротость, воздержание, равенственное в благонравии поведение, чистое к добру склонное и прямодушное сердце, а напоследок благородным особам приличная скромность и великодушие. Одним словом, удаление от всего того, что гордостью и самолюбием назваться Молитва обыкновенно всегда и при всех училищах отправляема бывает поутру пред классами, и в вечеру пред тем, как спать идти, а в воскресные и праздничные дни вся служба божия отправляется так, как по церковному уставу положено. Во время оной должны девицы заблаговременно навыкать , чтоб присутствовать и духом и сердцем, и стоять со благоговением, приличным святости места и совершаемым во оном таинствам. Надлежит им истолковать ясно по летам и по нежности естественного сложения, рассуждая и по незрелому их уму, все части закона, то есть катехизм, догматы православной веры и все, что касается до прямого содержания оной. Сверх сего должно их обучать российскому и чужестранным языкам о, дабы на оных исправно читать, писать и говорить умели; арифметике, географии, истории, стихотворству, и отчасти архитектуре и геральдике, а во художествах наставлять рисованию и миниатюре, танцеванию, музыку вокальную и инструментальную и т.д.
середньстатистична лучанка Показати IP 9 Березня 2012 09:13
Не вдаючись в сентенції давно минулих днів верхнього коментатора, подаю короткий анекдот. Просинається вранці на роботу француз: відкриває холодильник, бере два бутерброди з ікрою і два варених яйця, робить собі каву, снідає, цілує сплячу красуню-дружину і йде на роботу. Просинається українець: продирає очі від вчорашньої надмірної дози алкоголю, відкриває холодильник (він порожній), чухає своїх два яйця, цілувати немає кого, бо дружина працює в третю зміну, йде на роботу. Це - образи середньостатистичних українців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus