USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Якою буде погода в Україні на Новий рік

12 Грудня 2012 17:42
Бюро довгострокових прогнозів на підставі аналізу результатів глобальної чисельної довгострокової моделі гідрометслужби США-NOAA підготувало довгостроковий прогноз погоди на новорічні свята та початок січня 2013 року в Україні.

Як повідомляє погодний портал Meteoprog.ua спеціально для ТСН.ua, до новорічних свят різкого похолодання не передбачається.

Останній тиждень грудня буде теплішим в порівнянні з погодою в минулому році. Однак,з 28-го по 30-е грудня буде спостерігатися похолодання по всій території України. На заході температура сягне -1...-6.

31-го грудня на більшій частині України температурні показники будуть близькі до нуля. Очікуються опади у вигляді мокрого снігу.

Перший тиждень 2013 року принесе різке похолодання. З 2-го по 7-е січня на заході та півдні України температурні показники складуть -4...-8 градусів. В окремих районах сходу і півночі України в різдвяні дні, 6-го січня, можливі морози до -20...-23 градусів. У цей час на решті території країни очікується погода без опадів, і лише на заході України очікуються сильні снігопади. З 8-го січня по всій території країни почнеться потепління.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus