USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.75 10.90

Як юні туристи у «Звірівському» відпочивали. ФОТО

1 Лютого 2013 08:48
Лісовий заказник «Звірівський», що у Ківерцівському районі, відвідали школярі з Луцька, вихованці волинського обласного туристичного клубу «МИ» 31 січня в межах акції «Гостинці для звірів».


Зі слів Руслани Мельник, керівника туристичного клубу, Звірівське лісництво вони відвідують не вперше – це уже третя поїздка за час існування гуртка. Крім того, щомісяця школярі їздять до заповідників, селищ, озер Волинської області.



Маленькі лучани та лучанки частували «звірівських» тварин овочами, горіхами та крупами, які привезли із собою.





«В Звірівське лісництво я приїхала уже втретє. Тут побачила чимало звірів: зубрів, оленів, кабанів та інших тварин. Ми привезли їм заготовлені гостинці: тут і капуста, і морква, і буряки, крупа тощо. Мені дуже сподобалася ця екскурсія» – поділилася враженнями одна із вихованок клубу «МИ», учениця школи №23, Кароліна Данильчук.



Впродовж кількагодинної екскурсії діти годували тварин, спостерігали за ними,фотографувалися, грали у сніжки.



Акція «Гостинці для звірів» у лісовому заказнику «Звірівський» завершилася частуванням, відмінним настроєм та радісними обличчями юних туристів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанка з 40-го Показати IP 1 Лютого 2013 09:13
Прекрасно, що дітки мають змогу ось так відпочити! Дітям, які весь час проводять за комп'ютерами таких екскурсій точно не вистачає.
Хтось Показати IP 1 Лютого 2013 09:42
Коліснику не соромно, що тварини в його угіддях голодують? Не акція, а чергове окозамилювання. Фе!
Сергій Показати IP 1 Лютого 2013 10:53
Спасибо товарищу Колисныку за наше счастливое детство. Ура товарищи!!!!
Атож Показати IP 1 Лютого 2013 11:28
Еге, сьогодні дітки тваринок годують, а завтра Колісник з ружбайкою тих тваринок добиває чи його собаки роздирають, або ж якесь чиновницьке бидло пуляє там направо-наліво. Весело, чи не так? Ви б ще розказали діткам, яка доля чекає на тих бідних голодних тварин.
Лісник Показати IP 1 Лютого 2013 12:45
п.Колісник! Ваща прес-служба працюює на "1" Де Цюрись Сергій?
помічник лісника Показати IP 1 Лютого 2013 14:15
Цюриця звільнила Чурило, тому що він розумний. Там не треба розумних, а таких, як Чурила.
помічник помічника лісника Показати IP 1 Лютого 2013 17:08
Пропозиції на сайті управління про здачу в оренду одного з найкращих мисливських господарств в Україні - це знак того, що Колісник злякався перевірок і цькування контролюючих органів і ЗМІ по зубрах і відступив. Господарство протягом кількох полювальних сезонів буде перетворене в пустелю. Це велика стратегічна помилка. Вона може стати для Колісника "початком кінця". Власне, початок вже є давно. Капля камінь точить. В управлінні лісового господарства втрачена система зв’язків з громадськістю з вини лише однієї людини. Погано, що ця одіозна і примітивна особа відгородила начальника від справжніх проблем і від преси, і шепче йому на вухо заспокійливі речі. Колісник перестав бути вольовою людиною, бо не знає, що у нього робиться і говориться за спиною. Дуже шкода, бо хто б що не говорив, а він зробив багато доброго для галузі.
отакої Показати IP 2 Лютого 2013 10:49
цюриця ніхто не звільняв. він вирішив, що поетові для натхнення треба час. та й хату треба добудовувати. а тут нагружали роботою, через шо кави не було часу з хорошими людьми випити, потеревенити, всі виставки, засідаловки відвідати. от і пішов. а шо, каже, що його вигнали? може хоче вернутися?
природолюбці Показати IP 4 Лютого 2013 12:52
А екоклуб "Ми" класна організація. Каже, що діток у ліс вивозить, а приїздять дорослі. От і цього разу було 8 діток, які хотіли на природу подивитися і 12 дорослих. які хотіли погуляти і випити. Вперед, Руслана, так тримати. Класно влаштувалися. І пропіарилася, і дружбанів своїх на гулянку вивезла

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus