USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.90

Як у перший день Різдва дітлахів розважали у «Сіті-парку». ФОТО

8 Січня 2013 10:28
Для чотирьох десятків маленьких лучан з соціально вразливих родин у перший день Різдва Христового влаштували свято у комплексі «Сіті-парк».

Основна частина святкової програми - дійство за участю Ангела, Чорта і колядників, до яких долучилися діти. Вони кружляли хороводом навколо новорічної ялинки, співали різдвяні пісні, брали участь у конкурсах. Для більшості маленьких учасників це дійство - єдина нагода урочисто відзначити Різдво, адже їхні батьки, з різних причин, не мають змоги влаштувати дітям свято.

Після різдвяних забав на вулиці дітлахів запросили до Dj Cafe Ring, де частували кутею, святковими стравами, а також вручили подарунки. Так, діти отримали пакети з канцелярським приладдям, книгами для різного віку, солодощами.

Ініціатор акції, що, до слова, відбулася у 2013 році вже вдруге, – місцевий бізнесмен Андрій Покровський, який у такий спосіб мав намір показати приклад того, що бізнес має бути соціально відповідальним - заможні люди мають допомагати тим, хто цього потребує. Захід відбувся за сприяння Громадської ради при МВС України у Волинській області.

Святкові дійства для дітей з соціально вразливих родин планується проводити й надалі, кажуть організатори. Крім того, у співпраці з правоохоронцями, невдовзі заплановані заходи, покликані зменшити рівень злочинності серед дітей і підлітків.


























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus