USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Як у «Майдані» День студента святкували. ФОТО

18 Листопада 2012 14:17
Цілу купу конкурсів під запальні латино-американські ритми влаштували для студентства у знаному луцькому пивному клубі.

Вечірка «Latina Party» з нагоди Дня студента відбулася у «Майдані», що у Луцьку, 17 листопада.

Роки студентства – весела пора, що ані на хвилину не давав забути ведучий заходу Сергій Ткачук. Влаштовуючи різоманітні конкурси та згадуючи моменти з років свого навчання у виші, йому вдалося підтримати атмосферу справжнього студентського свята впродовж усієї вечірки.

А згадати і дійсно було про що. Хоча б той факт, про який знає кожен, хто навчався у вищій школі: світлини на студентських квитках змушують бажати кращого. Утім, бувають і вийнятки. Знайти і нагородити власника найвдалішого фотознімку на цьому документі стало першим випробуванням на вечірці. Не дивно, що переможцем виявилася чарівна дівчина. Хоч зовнішність у вихованки одного з луцьких вузів і не була типовою для латино-американок, однак, на вечірці можна було відчути себе однією із них.

Допомагало цьому те, що у присутніх була нагода розмовляти своєрідною іспанською мовою, додаючи до слів артиклі (частина мови, що вказує, зокрема, на рід іменника, – «ВН») «el» та «la». Та «майданівці» не лише говорили іспанською, а й перекладали з неї на рідну мову. Саме таким було завдання наступного конкурсу. Охочі мали заслухати українську народну пісню іспанською мовою і вгадати її назву. Особливих труднощів із цим не виникло: одна із учасниць досить швидко здогадалася, що «зашифрованою» була пісня «Чом ти не прийшов».

Далі учасниками конкурсу стали хлопці. Вони мали за 30 секунд устигнути переодягнутися у запропоновані ведучим футболки. Хлопці впоралися із завданням і пішли зі сцени щасливими власниками нового одягу.

З кожним новим конкурсом у залі ставало все «спекотніше». Після «шоу футболок» Сергій Ткачук придумав ще одне – «гаряче» і «кисле». Учасниками стали двоє хлопців і дівчат із зали. Вибравши собі пару, вони мали якнайшвидше з’їсти лайм удвох, не допомагаючи собі руками.

Після такого «розігріву» і безлічі «приколів» від Сергія Ткачука, на сцену пивного клубу «Майдан» вийшов київський гурт «Tres Deseos». «Латино» у виконанні хлопців відразу ж «зачарувало» присутніх і вони із задоволенням почали танцювати, віддаючись запальним ритмам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
студент Показати IP 18 Листопада 2012 15:06
Гуляй, рванина, от рубля и выше...
гиии Показати IP 18 Листопада 2012 17:32
кожна друга фатка з ткачуком, це його бенефіс? навчиться фільтрувати цікаве від "мені він подобається"
Ректор Показати IP 18 Листопада 2012 20:22
Ото студенти пішли - пачка цигарок, пляшка пива(дешевого) і ... це студентка?! Да... :( Соромно за таку молодь!:(
Студетнка Показати IP 19 Листопада 2012 09:20
Що проплачує власник бару,що так гарно постійно висвітлюєте їх новини,як вони гарно там усе проводять. Яку нормальну людину цікавлять пяні витівки у барах- це все заради залучення посетителей бару,щоб бабло косити власникам.
ЫЫ6669 Показати IP 19 Листопада 2012 12:37
Тепер у Максіма на додачу до червоної сорочки є червона футболка :))
ТГП Показати IP 19 Листопада 2012 21:50
Це день ТГП серед "молоді"
Місцевий Показати IP 20 Листопада 2012 19:03
http://www.volynpost.com/news/8989-den-studenta-u-lucku-zakinchyvsia-bijkoyu
Місцевий Показати IP 20 Листопада 2012 19:11
Нажаль,теперішня філософія життя сучасної молоді зводиться до безкорсно-паразитного існування!Звичайно є і винятки,але їх так мало серед того зомбованого натовпу,що вони з часом стають ізгоями того суспільства,де панує обнадійлива брехня у світле майбутнє! А ось на скільки воно може бути світлим залежить в більшій мірі саме від молоді!Але аналізуючи їх спосіб життя(бари,клуби-п"янки,наркотики,розпуста)-все це гнидиве існування ставить під сумнів взагалі сенс їхнього "життя"! Все це-духовне розтління,свідомо вибраної добровільної пастки,яка веде в нікуди!!!Звичайно це не їх вина! Це результат нашого духовно-убогого суспільства!Хтось цьому опирається,а хтось байдуже пливе за тичиєю в нікуди!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus