USD 41.45 41.78
  • USD 41.45 41.78
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.87

Як у Луцьку на Стрітення православна молодь гуляла. ФОТО

16 Лютого 2013 08:55
День Православної молоді відзначили віряни у свято Стрітення 15 лютого. У палаці культури міста Луцька відбувся концерт християнських молодіжних колективів Волинської єпархії УПЦ. А по його завершенні молодь спілкувалася зі священиками.

Як зауважують організатори заходу, такий захід - можливість зібратися разом волинським молодіжним християнським організаціям у невимушеній обстановці і поговорити про релігію, життя, проблеми сьогодення.

Під час святкового концерту потішили публіку виступами учні Волинської духовної семінарії УПЦ, юнацький хор «Покров», православне молодіжне товариство святого Ніколи Святоші і православне юнацьке товариство «Лови момент», молодіжне товариство КРОК, хор «Уміленіє», Волинське православне братство тверезості імені Іоана Кронштадського, волонтерський рух «Вирок жити» та інші.

Представники Ківерцівського молодіжного товариства КРОК Наталія Величко і Олена Герук про захід розповіли таке: «Для православних – це, звичайно, свято, більше, ніж День Святого Валентина, який йому передував», «Мене молодіжна організація дуже змінила. Усі молодіжки області їздять, відпочивають разом. І зараз є така можливість зустрітися знову».

Голова інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії УПЦ протоієрей Валентин Марчук каже, що ця святкова зустріч надзвичайно важлива для православної молоді: «Молоді люди, можуть по сучасному, нестандартно, правильно, поспілкуватися на тематику релігію, духовності, і того, як гарно жити, щоб створити православну сім’ю. За останні роки ми бачимо геометричну прогресію – дуже багато молодих людей цікавляться життям церкви. І не лише постояти у храмі, але і збираються на зустрічі після богослужіння».







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Саша Показати IP 16 Лютого 2013 09:21
чому всі такі серйозні? ніхто не посміхається... це так молодь гуляє?
анонімус до Саша Показати IP 16 Лютого 2013 14:26
православна, не забувайте. всередині вони танцюють і спіавють.
Альона Показати IP 16 Лютого 2013 20:05
Гуляла..)
Василь Показати IP 18 Лютого 2013 21:37
А ПРАВОСЛАВНІ ЩО,НЕ ПОСМІХАЮТЬСЯ???(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus