USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Як колядували у Луцькому замку. ФОТО

9 Січня 2012 14:49
На різдвяних вихідних у Луцькому замку людно – сотні мешканців міста та туристів прийшли сюди, аби відзначити Різдво Христове.

Так, 8 січня, у другий день Різдва окрім численних безкоштовних виставок, відвідувачів замку розважали колядники.

Зокрема колядували фольклорні колективи не лише з Луцька, а й Київщини. Перед глядачами виступали артисти із ансамблю «Горностай», дитячого вокального колективу «Ластівки», народного аматорського колективу «Передзвін», а також гурту «Волинські дзвони».





Перед початком концерту присутніх привітав директор історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» Тарас Рабан. Він нагадав про те, що Луцький замок став переможцем акції «7 чудес України: замки, фортеці, палаци».

А начальник управління культури Луцької міськради Тетяна Гнатів розповіла, що за рахунок подібних заходів Луцьк стає помітним на культурній мапі України.



Тим часом різдвяні свята не заважали справжнім волинським «спайдерменам», як і увесь рік, займатися альпінізмом просто на стінах старовинного замку Любарта.





Натомість решта відвідувачів замку пильно стежили за тим, що відбувається на сцені, фотографувалися та відвідували музеї, розташовані на території замку.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Изя Шнеерзон Показати IP 10 Січня 2012 17:23
Робя, я перестал Вас уважать. Куда дели коменты, которые не нарушают ваших правил, но не понравятся Рабану и Гнатив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus