USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Гуцульський художник хоче намалювати Луцький собор. ФОТО

19 Жовтня 2012 18:18
Живописець з Івано-Франківська Михайло Юсип’юк привіз до Луцька свої роботи. Персональна виставка митця відкрилася у арт-галереї «Луцьк» 19 жовтня.



Еспонати виставки – пейзажі і натюрморти. Ці жанри живопису, як зізнається Михайло Юсип`юк, близькі йому, адже найбільше він любить малювати рідні Карпати, а також історичні будівлі та квіти.

Роботи Михайла Юсип`юка у Луцьку експонуються вперше, та й сам художник тут раніше не був. Слід зауважити, що виставка у Луцьку – друга персональна у його житті. Митець також розповів, що уже встиг ознайомитися із центральною частиною міста і зрозумів, що хотів би увіковічнити в одній зі своїх робіт Луцький Свято-Троїцький собор.



На урочисте відкриття своєї персональної виставки Михайло Осип`юк завітав з дружиною та сином. А привітати митця прийшли перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук, начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів, а також луцькі митці.




Виставка «Малярство Михайла Юсип’юка» триватиме до 29 жовтня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus