USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Гурмани знайомляться з країнами через кухню. ФОТО

30 Листопада 2011 15:22
Щомісяця у Луцьку відбуваються тематичні розважально-пізнавальні вечірки. Їх учасники готують, граються, танцюють та вчаться.

Про це розповіла організатор вечірок Юлія Чепель.

Вона розповіла, що на вечірки клубу «Гурман» приходять молоді вчителі, бізнесмени, лікарі та представники інших професій. Основний лейтмотив кожного заходу – приготування страви характерної для обраної національної кухні.

«Для прикладу, на іспанській вечірці готували паелью та гаспачо, на українській – вареники. Коли був вечір присвячений Франції, ми дещо відійшли від цього, і запропонували гостям дегустувати вино та сири. Всім сподобалося», – додала Чепель.



Щоб повністю занурити учасників заходу в атмосферу обраної країни, організатори оригінально декорують приміщення, запроваджують специфічний дрес-код, підбирають живу музику.




«Тобто продумують усі деталі, навіть візерунки на серветках», – зауважила вона.

Водночас, аби люди отримували певну користь від вечірок, проводяться відеопрезентації, під час яких розповідають про тематичну державу, учасників навчають найбільш вживаних слів та фраз.

З слів Чепель, клуб «Гурман» функціонує більш ніж рік. Проведено понад десять заходів, які присвячувалися Франції, Японії, Китаю, Італії, Іспанії та іншим країнам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанка Показати IP 30 Листопада 2011 15:40
Цікаво:) Гарний піар хід)
назарія Показати IP 30 Листопада 2011 18:10
цікаво. я б теж пішла. але де афіша?
до ВН Показати IP 30 Листопада 2011 20:34
Луцьк досить великий. Пишучи статтю, можна було б вказати, де знаходиться клуб.
Міша Показати IP 30 Листопада 2011 22:03
О, от і Міша Турик засвітився...
Киця Показати IP 30 Листопада 2011 22:10
Яка мета цієї статті? Не вказано де, коли, чого це все відбувається? Як потрапити чи це не можливо? Чи це просто: дивіться, які ми кльові? Ну і що? Що за кантора ця сімейна академія (про те, що це стосується цієї організації взагалі не написано, а можна дізнатись лише з напису на фото, який міг би і не стосуватись статті)? Де вона і навіщо? Самі запитання і жодних відповідей: шукайте, люди добрі! Оце інформативність!
Шукаю в інтернеті Показати IP 1 Грудня 2011 09:55
Адреса: м. Луцьк, Грушевсьокого, 30 (перший поверх) Телефон: (099) 000-06-95, (0332) 23-14-12 Email: [email protected] Веб сайт: family-academy.livejournal.com/
Оля Показати IP 4 Грудня 2011 00:04
Я думаю мета цієї статті в тому, щоб проінформувати людей, що в Луцьку взагалі таке є! Кому цікаво той легко знайшов в інтернеті адресу!
Іванна Показати IP 4 Грудня 2011 15:07
Це не "дивіться, які ми кльові", вони - дійсно кльові!просто у таких статтях не можна вказувати назву закладу,бо це не реклама, а нашій львівській фірмі теж тільки інформативний опис дали... Дівчатка з Плаю - ви -молодці! Це дійсно високий рівень, я уже всім своїм розказала - чекайте нас великою компанією! що наступне???? Хочемо Мексику!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus