USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.80 10.95

Гігант зустрівся з карликом. Обидва шоковані. ФОТО

16 Січня 2010 17:19
Найвища людина у світі познайомилася з найнижчою. Вони зустрілися в Туреччині на презентації «Книги рекордів Гіннеса».
 
Під час зустрічі один з одним володарі титулів трохи розгубилися: турецький велетень ледве розгледів мініатюрного китайця.
 

 
Зріст 27-річного колишнього баскетболіста з Туреччини Султана Косена (Sultan Kosen) - 2 метри 46,5 сантиметра. Він уже звик до того, що всі люди здаються йому маленькими.
 

 
Але він зізнається, що зустріч з 21-річним Хі Пінгпінгом (He Pingping) шокувала його. Китаєць трохи вищий за 70 сантиметрів.
 

 
Однак це не завадило їм наостанок обмінятися чимось на зразок рукостискання. Вийшло нестандартно. Хі Пінгпінг дістав тільки до пальця гіганта, пише «Газета по-українськи» з посиланням на ОРТ.
 

 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
RIYAD Показати IP 17 Січня 2010 08:03
Ukraine is a beautiful country by the keepers

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus