USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Фотовитсавка змусила Кіндера замислитись

13 Жовтня 2012 16:34
Фотовиставку місцевих митців відкрили у культурно-просвітницькому центрі Ковеля. До уваги відвідувачів – близько ста світлин.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міськради.

У культурно-просвітницькому центрі Ковеля розпочала свою роботу фотовиставка. На ній представили близько ста світлин місвих фотографів. Серед них Олег Зубчик, Олександр Сарапін, Ірина Зубчик, Ольга Сатіна, Андрій Сорока та Денис Новожилов.



За словами одного з авторів Олега Зубчика. Незважаючи на те, що з’явились певні комп’ютерні технології, важливе значення має відчуття кадру та комбінація кольору, гра світла. Чоловік розповів, що займається фотографією впродовж 25-ти років.



На виставці він представив серію вечірніх фотографій, які зробив подорожуючи Європою. Захоплення фотографією передалось і доньці Ірині, яка теж заявила про себе на вернісажі. Як і більшість учасників виставки дівчина надає перевагу портретній зйомці.



Подивитися виставку прийшов і міський голова Ковеля Олег Кіндер. Мер розповів, що кожна фотографія змушує його зупинитись, замислитись, а це, за словами градоначальника, вже неабиякий успіх. «Приємно, що виставка допомагає відкривати нові імена, знайомить з творчістю молодих фотографів».



Посадовець разом із своїм заступником Ігорем Прокопівим нагородили авторів Подяками за особистий внесок у культурно-творчу скарбницю Ковеля та розвиток фотомистецтва в місті.

Відвідати виставку можна впродовж місяця у культурно-просвітницькому центрі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ґрыцько Показати IP 14 Жовтня 2012 11:38
"Фотовитсавка" заставит задуматься любого...:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus