USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Фіолет відсвяткував свій третій день народження. ФОТО

2 Грудня 2012 18:03
Свій третій день народження відсвяткував луцький гурт «Фіолет» 1 грудня в клубі «Майдан».
Свято приурочили до завершення всеукраїнського туру, який тривав з 30-го жовтня і охопив не лише міста України, а й столицю сусідньої нам Білорусі.

Тур відбувся на підтримку нового альбому, який Фіолет презентував 1 жовтня. Той отримав символічну назву «Rock'n'love».

Платівка — результат більш ніж річної студійної роботи гурту під керівництвом лучанина Романа Сороки. «Дванадцять треків + 4 композиції в якості бонусу, — матеріалізований підсумок трьох років існування гурту, враховуючи той факт, що до альбому потрапили як і нові композиції (які виконувалися тільки на концертах), так і пісні, які належать до самих витоків творчості ФІОЛЕТУ», - зазначив вокаліст гурту Сергій Мартинюк.

У рамках туру музиканти побували у 13 містах України, зокрема Рівному, Сумах, Полтаві, Харкові, Дніпропетровську, Херсоні, Вінниці, Чернівцях, Хмельницькому, Івано-Франківську, Тернополі, Львові та Києві. Відвідав Фіолет нещодавно і Мінськ.

Детальні фоторепортажі з кожного міста, де, окрім клубів, музиканти відвідали і радіостанції, і телебачення, можна побачити на сторінках гурту в соцмережах.

Своєю чергою, зала луцького «Майдану» була заповнена вщент. На концерт приїхали не лише лучани, а й шанувальники з Вінниці, Львова та інших міст України.

Гостей, зокрема, почастували святковим тортом, який приготували спеціально до 3-го дня народження гурту.

«Вже по закінченню туру, з понеділка ми почнемо працювати над новим альбомом, яким плануємо порадувати і себе, і шанувальників», - пообіцяв наостанок гостям фронтмен гурту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus