USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Феєрверк за 15 мільйонів доларів потрапив до Книги рекордів Гіннеса. ФОТО. ВІДЕО

12 Листопада 2012 14:45
Святкування ювілею прийняття кувейтської конституції потрапило до Книги рекордів Гіннеса. Так, під час відзначення свята у небо одночасно запустили 77 тисяч 282 салюти.

Про це повідомляє сайт «Українська правда життя» з посиланням на The Daily Mail.

У неділю, 11 листопада, у Кувейті відзначали свято державного масштабу. Саме цього дня 50 років тому шейх Абдулла аль-Салем аль-Саллах оголосив, що Кувейт став першою арабською державою у Перській затоці, яка має конституцію та парламент. До свята правитель пообіцяв незмінну прихильність уряду до демократії і зробив заклик до національної єдності.






На святкування витратили 15 мільйонів доларів та показали неймовірний фейєрверк. Варто наголосити, що протягом години у небо одночасно запустили 77 тисяч 282 салюти. Десятки тисяч людей спостерігали за ними.
Після того, як феєричне шоу завершилося, представник Книги рекордів Гіннеса оголосила про встановлення нового світового рекорду.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Філантроп) Показати IP 12 Листопада 2012 23:28
Це все дуже гарно, але ці 15 млн.дол. не помішали б країнам у яких є голод.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus