USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Фани помстилися Пищуру «фотожабою». ФОТО

10 Травня 2012 14:04
В Інтернеті з’явилися фото того, як один із фанів ФК «Волинь» пише, очевидно крейдою, на автомобілі нападника команди Олександра Пищура фразу «Слава Україні!».

Фото з’явилися 10 травня на форумі вболівальників «Волині», - повідомляє ВолиньPost.

Нагадаємо, нападник ФК «Волинь» Олександр Пищур 7 травня на зустрічі з фанами заявив що йому не подобається, коли вболівальники скандують гасло «Слава Україні!» Він вважає, що такі націоналістичні гасла недоречні: мовляв, якщо й вигукувати їх, то не так часто, як це роблять вболівальники «Волині».

«Вы сильно кричите «Слава Украине! Героям слава! Я этого не понимаю. Лучше бы песню придумали про какую-нибудь Волынь», – заявив він.

На фото видно, як чоловік у чорно-червоній куртці щось мише на автомобілі Олександра Пищура. На фото також вміщений напис «Я МСТЮ».

«І МСТЯ МОЯ СТРАШНА» - йдеться у підписі під фото.

На іншому фото той же автомобіль з написом на правих передніх дверцях «Слава Україні».

З фото можна зрозуміти, що зроблено воно 9 травня під час гри молодіжки «Волині» з дублем луганської «Зорі». Автомобіль Пищура припаркований біля луцького стадіону «Підшипник».

Як стало відомо, «помста» фанів Пищуру - всього лиш вдала обробка фотографії у Фотошопі - насправді ж авто футболіста лишилося неушкодженим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Пилип Показати IP 10 Травня 2012 14:36
Шкода що фотошоп. Щоб не цурався.
тиць-здиць Показати IP 10 Травня 2012 15:07
Це на правих дверях фотошоп. А от на лівих - реальним цвяхом видряпано "Героям Слава". Щоб знав.
Spaceman Показати IP 10 Травня 2012 15:22
А що, власне, націоналістичного у фразі "Слава Україні!"? Якщо у США крикнути "God bless America!", то ніхто не буде вважати тебе націоналістом, швидше патріотом своєї країни. Але нашому простому "пересічному" зомбі, чий мозок добряче промитий північним сусідом, цього не зрозуміти.
Знаючий до Spaceman Показати IP 10 Травня 2012 17:23
Все правильно. Тільки за роки радянської влади в багатьох сформували збочене уявлення про націоналізм. Нинішні політикани і далі граються на цих міфах. Тому вони думають, що націоналіст = шовінізм. Хоч перший термін нічого поганого не несе, а другий пропагує зверхність однієї нації над іншою. Через те і влада у нас не може захистити національні інтереси, і багато таких бегемотів, що бояться бути патріотами. Хоч слова "національні інтереси", "національна безпека" вживають навіть комуністи, а це ж і є поняття з кола націоналістичних :)))))
Пищур Показати IP 10 Травня 2012 16:49
як пращур людства трохи того ще доцйивілізований
Знаючий Показати IP 10 Травня 2012 17:27
Всім, хто хоче дізнатися більше про націоналізм, раджу почитати Ентоні Д. СМІТ. НАЦІОНАЛЬНА ІДЕНТИЧНІСТЬ http://litopys.org.ua/smith/smi.htm
БУ Показати IP 11 Травня 2012 00:17
Всім, хто хоче дізнатися більше про націоналізм, раджу почитати МАЙН КАМПФ А.ГИТЛЕРА
Знаючий до БУ Показати IP 11 Травня 2012 15:18
От і видно збочену свідомість, що пропонує почитати про збоченця. Ну то заодно ще й про сифілістичного гомосексуаліста Ульянова почитай - http://www.anvou.org.ua/academy/herald_info/visnyk_75_4_11/visnyk_75_4_11_52-54.pdf Між іншим, як і перший лінк - винятково наукова література
+ Показати IP 11 Травня 2012 07:56
БУ, ти довбеник.
лучанин Показати IP 11 Травня 2012 18:51
Да правий Шарпар на всі 100. Виходьте на мітинги та горланьте будь що націоналістичне. Команда чекає підтримки а не політично націоналістичних гасел. Повірте Майкону, Лопесу та іншим легіонерам Волині все одно кому слава - Україні чи КПСС, вони не знають що це. А ФК Волинь знають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus