USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Джеком-Різником могла бути жінка. ФОТО

9 Травня 2012 11:33
Британський екс-адвокат Джон Морріс випустив сенсаційну книгу, в якій стверджується, що Джек-Різник був жінкою.

Про це повідомляє ТСН із посиланням на The Daily Mail.

На думку 62-річного юриста, «Уайтчепльським монстром» була Ліззі Вільямс (на фото) – дружина королівського лікаря Джона Вільямса, якого вважали головним підозрюваним у справі Джека-Різника. Морріс переконаний, що Ліззі Вільямс вбила своїх жертв, бо не могла мати дітей, а вирізані матки – доказ цьому.
Екс-адвокат також зазначає, що жодна з п'яти вбитих повій не піддалася сексуальному насильству, а особисті речі однієї з них, Енні Чепмен, були складені біля її ніг «у жіночій манері». Біля тіла іншої жертви – Кетрін Еддоуз – виявили маленькі кнопки з жіночих черевиків, а в попелі каміна убитої Мері Келлі знайшли залишки жіночого одягу: плаща, спідниці та капелюхи. Морріс також вказує на те, що у Мері Келлі був зв'язок з чоловіком Ліззі Вільямс, який тримав клініку абортів в Уайтчепелі.

Ліззі Вільямс, уроджена Мері Елізабет Енн Хьюз, народилася 7 лютого 1850 року в родині валлійського промисловця Річарда Хьюза. Вона вийшла заміж за Джона Вільямса, коли йому було 32 роки, а їй – 22. Елізабет не могла мати дітей. Незабаром після низки загадкових і страшних вбивств в Лондоні у неї стався нервовий зрив. Вона померла від раку в 1912 році і ніколи не була підозрюваною у справі Джека-Різника.

Нагадаємо, Джеку-Різнику приписують вбивства від 5 до 11 жінок, вчинені в 1888 році в східних районах британської столиці. Зокрема, жертвами Різника стали Мері Ніколс, Енні Чепмен, Елізабет Страйд, Кетрін Еддоуз і Мері Келлі. Вбивця перерізував горло кожної з жертв. Вважається, що маніяк був знайомий з медициною – у всякому разі, спотворюючи тіла жертв скальпелем, він діяв дуже професійно.

Всього британська поліція свого часу перевірила близько 200 осіб в рамках справи про вбивства. Серед підозрюваних були американський доктор Френсіс Тамблті, внук королеви Вікторії принц Альберт Віктор, герцог Кларенс.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
сенсація!!! Показати IP 9 Травня 2012 19:47
А внучка цієї Ліззі Вільямс --- Юлія Тимошенко????))))
ШТУРМБАНФЮРЕР КГБ Показати IP 9 Травня 2012 22:29
ПОВНА ВЕРСІЯ З ЧУДОВИМИ ФОТО ПРИГОД КАНАНОВІЧІВ У ТЕРЕМНО --- http://perec.in.ua/news/11012/ ЧИТАЙТЕ, ДИВІТЬСЯ!))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus