USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

До Євро-2012 прикордонницям роблять зачіски та макіяж

3 Березня 2012 13:26
До Євро-2012 Держприкордонслужба організувала для своїх військовослужбовців-жінок майстер-клас із візажу. Чепурили прикордонниць перукар міжнародного класу Євген Калкатов та топ-візажист Андрій Юдін. Відбулось дійство у столичному аеропорту «Бориспіль».

Про це інформує Інформаційний центр Україна 2012.

Прикордонницям зробили зачіски та макіяж, дали поради, як саме мають виглядати жінки на службі.

«Сьогодні тут присутня знімальна група, згодом ми змонтуємо освітній відеофільм і ознайомимо з ним інших співробітниць Держприкордонслужби. Крім того, поради щодо зовнішнього вигляду ми викладемо у нашому відомчому журналі напередодні 8 березня. Жінка-прикордонник, безумовно, має дотримуватися певних вимог, але не втрачати жіночності та чарівності», - розказала прес-секретар пропускного пункту «Київ» Мар’яна Маркович.

Оскільки саме прикордонники зустрічатимуть та проводжатимуть гостей Євро-2012, стверджує Маркович, їх зовнішньому вигляду слід приділити багато уваги. Нині лише на київських летовищах працює понад 260 представниць прекрасної статі.

«Вже кілька років ми живемо за стандартами культури прикордонного контролю, які включають не лише культуру спілкування чи поведінки, а й культуру зовнішнього вигляду прикордонника. Ми хочемо бути людьми, з якими приємно зустрічатись гостям, які перетинають державний кордон. Гасло нашої служби: законність, безпека, культура і комфорт. Саме так ми і працюватимемо на Євро-2012», - повідомив полковник Держприкордонслужби Сергій Мул.

«Звичайно, у нас є відомчий стандарт відповідно до якого ми робимо макіяж та зачіску. Зокрема, макіяж має бути охайним, ледь помітним, волосся має бути вище плечей, охайно зачесане та природного кольору», - розповіла учасниця майстер-класу, прикордонниця Тетяна Макарчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
DMK Показати IP 3 Березня 2012 16:00
Гарна жінка у форменному одязі - шикарно виглядає
Мар"яна Показати IP 12 Лютого 2017 16:27
Ну нарешті хоть іноді хтось звертає увагу на те - в якому вигляді наші жінки представляють обличчя Держави! Хоч якась користь з тих міжнародних змаганнь) А якщо без жартів - то жінка має право щодня виглядати так, що й на прийом до королеви не соромно - а досягти цього зовсім не важко. Охайна зачіска та вдало підібраний макіяж - ось той мінімум!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus