USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

До 20-ти річчя «ПриватБанку» – 20 тисяч дерев. ФОТО*

2 Квітня 2012 12:03
У щорічній екологічній акції для працівників «ПриватБанку» в Луцьку взяли участь 250 чоловік. Банкіри вирішили допомогти громаді: прибрати сміття в парку і посадити нові деревця.

Суботник екологічного спрямування для працівників фінансової установи відбувся 31 березня.

Директор Волинського регіонального управління ПАТ КБ «ПриватБанк» Петро Семенюк розповів, що подібні заходи вже стали доброю традицією для працівників фінансової установи. «Ми щороку проводимо суботники екологічного спрямування», - сказав директор. Також він додав, що минулорічний лозунг заходу «Зробимо місто чистим!» змінився на – «До двадцятиріччя банку посадимо 20 тисяч дерев».

Як пояснив Петро Семенюк, цьогоріч у березні банк відзначає 20 років від початку своєї діяльності. «Таким чином, ми залишимо свій слід в історії. Дерева будуть рости, і наші діти будуть знати, що таким чином банк святкував 20-річчя», - зауважив керівник волинського «ПриватБанку».

Ініціативу «ПриватБанку» підтримала і міська влада. Так, луцька мерія визначила п’ять місць проведення суботника. «Зараз ми знаходимося в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Збирають після вирубки дерев гілля, а потім проведемо висадку червоного дуба», - розповів Петро Семенюк.


Директор каже, що працівників банку долучатися до акції ніхто не змушує. «Люди розуміють і з радістю беруть участь в такому заході. І примусу немає, бо це суто екологічна акція. Висадка дерев символізує зародження життя», - поділився думками Петро Семенюк.


У рамках суботника працівники «ПриватБанку» висадили приблизно сотню саджанців червоного дуба. Звичайно, прибрали ще й чимало сміття. У заході взяли участь понад 250 людей. Втім, як зізнався, директор, могло б бути більше, але окремі відділення банку у суботу працюють.

Попри те, що акція відбувається уже вп’яте, безпосередньо у Луцьку дерева садять вперше. Активно висаджували дерева у районах. Так, минулого року Ковельська філія «ПриватБанку» висадила майже 5 тисяч нових дерев.

Працівник «ПриватБанку» Дмитро розповів, що на акцію він прийшов вперше. Із 9-ї ранку прибирає територію і каже: працює в задоволення. Адже окрім допомоги місту, чоловік поліпшує і своє здоров’я фізичною працею.

Інший працівник – Євген – зізнався, що такі суботники корисні для колективу. «Мені приємно, що сьогодні дерева саджу не тільки я, а й колеги по відділу, охоронці, касири і навіть директор», - сказав фінансист. Також він додав, що задоволений участю у суботнику і жартома попросив передати привіт мамі.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
боржник Показати IP 2 Квітня 2012 13:12
Підняли свої жирні зади лихварі, які заробляють на чужих бідах і пишаються своєю професією. Те, чим колись займались ..., зведено в ранг гордості. Дерева, щоб вони росли, повинні саджати добрі люди. А ростовщики можуть саджати лише осику, на якій повісився Іуда. "Бесенок под себя поджав свое копыто, Крутил ростовщика у адского огня. Горячий капал жар в копченое корыто И лопал на огне печеный ростовщик. «…Сей казни смысл велик: Одно стяжание имев всегда в предмете, Жир должников сосал сей злой старик И их крутил безжалостно на вашем свете.» О.С Пушкін.
До боржника Показати IP 2 Квітня 2012 13:38
+++++ і ще раз ++++++!!!!!!!!!!!!
))) Показати IP 2 Квітня 2012 14:24
с паршивой овцы хоть шерсти клок. я вот ни одного дерева не посадила...
Юра кредитчик Показати IP 2 Квітня 2012 14:32
боржник невдаха
українець Показати IP 2 Квітня 2012 14:46
як на мене- то молодці банкіри- а ви можете щось зробити корисне окрім боргів звичайно.
Боржник Показати IP 2 Квітня 2012 15:29
Юрі кредитчику (банкіру). Я хотів зробити корисне - збудувати цех, але важко сплачувати здирницькі відсотки кредиту. А чим молодці банкіри? Може тим, що за одну ніч державні банки стали комерційними? Поясніть невдасі-боржнику, ви ж в банку працюєте?..
Суддя Показати IP 2 Квітня 2012 16:02
Боржник, напишіть свій ідентифікаційний код, Юра кредитчик Вам передзвонить і все пояснить :)
про життя Показати IP 2 Квітня 2012 16:03
що би доброго не робили люди- знаходться таке що як та баба яга- завжди проти. от жаба українська тваринка.ну коли вона вже у нас здохне.
Юра кредитчик Показати IP 2 Квітня 2012 16:46
Ви ж берете кредит і Ви знаєте що буде переплата, якщо платити немає можливості для чого кредит брати.
корінна лучанка Показати IP 2 Квітня 2012 17:35
250 небайдужих людей вийши прибрати парки вулиці - насадити деревця.Не пошкодували часу сили- хоч і погода в суботу була мяко кажучи не дуже- от де приклад для наслідування. МОЛОДЦІ. на наступний рік хочу до вас долучитися.
Ніколи не брав кредитів Показати IP 2 Квітня 2012 18:29
Х+++ня ці ваші акції. Хто там доброволець із банкірів? Підпишіться!!! Ліпите горбатого і "улибаєтеся" на камеру! Де ж ваш "батько", Романюк Микола? С...о, смішно від нашого українського ідіотизму. Нах кому дерева? Їх собаки об...Ь і все, або пяний підліток прийоми рукопашного бою буде показувати своїй дівчині...
Месний до Ніколи не брав кредитів Показати IP 3 Квітня 2012 10:48
+100
Кіндрат Показати IP 3 Квітня 2012 00:47
Кладіть в МММ-2011
Житель міста Луцька Показати IP 3 Квітня 2012 11:15
До боржника і до того хто ніколи не брав кредитів. Перш ніж писати непотрібство і обливати брудом багатьох людей краще б прочитали правила коментування ( ваші коментарі незавадило б видалити). Ви вчора наплювали в душу багатьом людям, які в суботу, у вихідний день, негоду вийшли зробити добро для міста ( і всеодно працюють вони в банку, чи в інших установах). А такі як ви, спонукають людей думати що дійсно добро не цінується. Найгірше для людства це зневірення. Прикро за тих хто читаючи коментарі недобрих людей зробив висновок що не врто робити щось добре. А Вас БОРЖНИК і Вас, той що ніколи не брав кредитів мені дуже шкода. Якщо ваші погляди на життя такі сумні. Сподіваюсь те що ви написали лишиться на вашій совісті, і в подальшому ваші проблеми зникнуть, і ви можливо будете робити щось хороше для себе і для людей. А прибирати місто і саджати дерева то ДОБРА справа.Дякую всім хто долучився до проведенної акції.
Українка до Житель міста Луцька Показати IP 3 Квітня 2012 17:38
во-во....сидіти дома і тролити найлегше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus