USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.80

Де живуть найбагатші люди світу. ФОТО

3 Квітня 2013 17:19
Рейтинг мільярдерів-власників найдорожчої житлової площі склало видання Forbes.ua, - інформує Кореспондент.net.

Найбільш щедрий мільярдер – власник Формули-1 Берні Екклстоун.
До списку він не потрапив, але зробив його фігурантами одразу двох своїх дочок. Їм Екклстоун придбав розкішні маєтки вартістю приблизно у 100 мільйонів доларів кожен. Найдорожча квартира належить українському олігарху Ринату Ахметову: трьохрівневі апартаменти вартують 221 мільйон доларів.

Власником найдорожчих апартаментів у світі є Мукеш Амбані. Його статок – 21,5 мільярда доларів. Будинок індійського олігарха коштує 1 мільярд доларів. Це 27-поверхова будівля, яку назвали в честь міфічного острову в Антлантичному океані. Там є шестирівнева автостоянка та вертолітні площадки. Функціонування хмарочосу забезпечують 600 робітників.



Будинок американського мільярдера Лілі Сафра будував ще бельгійський король Леопольд ІІ (1865-1909) для своїх численних коханок. У 2008 році віллу оцінили в 750 мільйонів доларів. Тоді її збирався придбати російський бізнесмен Михайло Прохоров, але згодом передумав. Ця відмова обійшлася йому дорого: за умовами згоди, застава за будинок (60 мільйонів доларів) залишилася у продавця.



Ця гігантська будівля належить американському магнату Айре Реннерту, у ній є 29 житлових кімнат і три басейни.



Сталевому магнату Лакшмі Мітталу належать три будівлі на лондонській вулиці Kensington Palace Gardens, відомій як «провулок мільярдерів». Одну з них - особняк в неогеоргіанському стилі - за припущеннями, індійський олігарх придбав для свого сина. Продав його Мітталу за 222 мільйони доларів засновник хедж-фонду Ноам Готтесмана (займає 882 місце в списку мільярдерів Forbes).


Американець Кен Гріффін володіє чотирма будівлями на березі океану, в Палм-Біч. Все йде до того, що ці чотири ділянки після перебудови стануть одним великим цілим.



Найдорожчі апартаменти в світі належать найзаможнішому українцеві - Ринату Ахметову. Будівля, в якій олігарх придбав трьохрівневу квартиру, знаходиться в Найтсбріджі - фешенебельному районі Лондона.



Ларрі Еллісон, засновник корпорації Oracle і, ймовірно, найбільш затятий колекціонер нерухомості, в 2004 році спорудив щось на зразок особистого острова в японському стилі: штучне озеро, на берегах якого розташовані 10 будівель, чайний будинок, лазня і ставок. Щорічний податок на цю красу становить близько 70 мільйонів доларів.



Російський олігарх Роман Абрамович володіє кількома будинками в Лондоні, зокрема одним із особняків в «провулку мільярдерів». Придбав він його у 2011 році. Плани Абрамовича дещо модернізувати будівлю та прилеглу до нього територію - додати тенісний корт, спортивний зал і автомобільний музей - вже схвалені владою міста.



Високотехнологічний комплекс на озері Вашингтон належить Біллу Гейтсу (№ 2 у списку мільярдерів журналу Forbes). Усередині Xanadu 2.0 - басейн з підводною звуковою системою, спортивний комплекс площею 225 квадратних метрів і значна бібліотека з кімнатою для читання під куполоподібним дахом.



З 2012 року японському мільярдерові Масайоші Сан належить елітна нерухомість в каліфорнійському Вудсайді. Mountain Home Road - це маєток в неокласичному стилі площею 810 квадратних метрів. Також там є просторий басейн (100 квадратних метрів), окрема приміщення для бібліотеки, тенісний корт і кілька садів.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
земляк Показати IP 3 Квітня 2013 18:38
Фотки зі Струмівки - на шпальта!!! Слабо?)))
сережа Показати IP 3 Квітня 2013 19:14
найбагатши луцки люди строятся биля Зеленого Гаю в Рожищанскому райони.не правда чи Галицкого пришлете отмазывать.он кстати вместо тюрми в Рожищах в тделе покарань работает
мирек Показати IP 3 Квітня 2013 19:22
а что вы так болезнено рееагируете на правдивые коментарии
777 Показати IP 4 Квітня 2013 10:57
Дасть Бог і в них гроші скінчаться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus