USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Чорно-димлена музика-глина: відеокліп від «Лучеськ-Бенд». ВІДЕО

27 Березня 2013 09:16
Джазова музична формація Волині «Лучеськ-Бенд» нещодавно презентували у соціальних мережах нове відео на композицію «Глина до глини».

Цю пісню автор Сергій Шишкін подарував своєму другу Валерію Ленартовичу у свій день народження.

«Тоді, коли Валера попросив написати пісню про Глину, я сидів у нього в Гаразджі, і не було ще ніякого «Лучеськ-Бенду». Ані він, ані його брат тоді не грали. Все було тільки в спогадах....Сидів днів зо п’ять, бачив різних людей, як вони змінювались на очах...Про це і написав», - каже він.

Про зйомки відео на пісню «Глина до глини» розповів гончар та музикант Валерій Ленартович.

«Кліп стався «випадково» (посміхається)... до мене додому, в село, а живу я у Гаразджі, приїхала творча група Наталки Фіцич (тоді ще від «Першого національного», тепер – «5 Канал») знімати черговий випуск авторського проекту – «Майстер клас з Наталкою Фіцич» на тему «Чорно-димлена кераміка Волині. Майстер гончар Валерій Ленартович».

Валерій розповів, що пісню «Глина до глини» телевізійникам заграли з братом Сергієм в акустичному варіанті – по-домашньому.

«Поза кадром я показував аматорське відео «Лучеськ Бенда» з фестивалів. Напевне, київських майстрів ТБ волинська музика і творчість Сергія Шишкіна зачепила», - додає Валерій.

«Ось так і зняли. На живий звук. А вже потім ми до відео, якого не бачили, саунд-трек дописали на студії «Кобза», Саша «Кузя» його «поправив» та й відіслали. Довго Сергій Цимбал складав це все до купи - творив. Мені трохи дивно, що ані шматка глини у кліпі нема, але в автора своє бачення», - розповідає Валерій.

«Люди кажуть - кльово, браво... я радий», - додає він

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
shyshkin Показати IP 27 Березня 2013 09:42
Дякую, Іванно! Дякую Сергію Цимбалу! Пора познайомитись в реалі... ;)
Lenar Показати IP 27 Березня 2013 10:42
пора.
Роман Показати IP 27 Березня 2013 18:18
Класно, як класно. Молодці
Олександр Джупін Показати IP 28 Березня 2013 17:54
Дуже радий що в Луцьку є така цікава група "Лучеськ Бенд".Але піня про гончарів, а кліп про Крестоносців,трохи не зпівпадає, але загалом дуже гарна музика.
Lenar до Олександр Джупін Показати IP 2 Квітня 2013 18:29
Олександре,таке бачення у автора відео :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus