USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Через тиждень назвуть найкращого студента

9 Листопада 2011 11:25
Уже через тиждень - 16 листопада – о 17.00 у Волинському облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка відбудеться фінал конкурсу «Кращий студент Волині 2011».
Про це повідомив керівник оргкомітету Валерій Пельц.
Участь у конкурсі взяли студенти з усіх вишів Волині. Загалом на розгляд журі свої анкети подали понад 150 молодих людей. Найбільш популярними серед конкурсантів виявилися номінації «Студент-науковець» та «Студент-спортсмен».
6 листопада відбулось засідання журі в номінаціях, яких цьогоріч вісім: «Студент-громадський діяч», «Студент-журналіст», «Студент-науковець», «Студент-митець», «Студент-спортсмен», «Студент-підприємець», «Студент-дизайнер», «Студент-програміст». Таким чином, було визначено вісім фіналістів конкурсу.
«Фінал обіцяє бути цікавим та непередбачуваним оскільки основні номінації майже порівну розділили студенти Волинського національного університету імені Лесі Українки та Луцького національного технічного університету», - запевняє Пельц.
Вхід на фінал буде безкоштовним, проте за запрошеннями, які можна знайти у студентських радах вишів та в організаторів конкурсу.
Довідково:
Конкурс відбувається за підтримки Волинської ОДА та Благодійного фонду «Будуємо нову Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Знаючий Показати IP 9 Листопада 2011 12:35
Судячи з оргкомітету та спонсорів кращими студентами стануть з партійними квитками регіоналів або їхні прихлібателі. Дешевий піар влади.
) Показати IP 9 Листопада 2011 13:13
16 побачимо, а покищо нема сенсу писати догадки
! Показати IP 9 Листопада 2011 19:52
Валерик всюди без мила влізе))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus