USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Бумбокс, Pianoбой та ТНМК презентували новий кліп на пісню Михея і Джуманджі. ВІДЕО

16 Січня 2013 12:12
«Музика для Мас» представила кліп Бумбокс, Pianoбой, ТНМ Конго «Для тебе». Знятий він на однойменну пісню групи Михей і Джуманджі «Для тебе».

Про це інформує RT.KORR УКРАИНА.

Так, влітку 2012 року до групи Бумбокс звернулося Перше Музичне Видавництво з пропозицією взяти участь у концерті-триб'юті Михея і Джуманджі. Бумбокс повинні були зробити кавер-версію пісні «Для тебе».
Розуміючи, наскільки делікатне завдання стоїть перед групою, Андрій Хливнюк та Олексій Согомонов (продюсер групи), вирішили залучити до роботи над піснею Дмитра Шурова з групи Pianoбой, як представника нової хвилі української музики, Фагота і Фоззі з гурту ТНМ Конго, як ветеранів, не тільки тих, хто особисто знає і дружить з Михея, але й тих, хто записав з ним відому пісню «На дачу.ua».

У серпні пісня «Для тебе», в якій звучить вокал Андрія Хливнюка, Дмитра Шурова, Фагота і Фоззі була записана на київській студії «З ранку до ночi» звукорежисером Максимом Топчієм.

Після того, як першого листопада «Для тебе» була презентована на триб'ют Михея в концертному залі Арена Mosсow, почалася ротація пісні на радіостанціях Росії і України, і в Інтернеті.

Природно, постало питання про зйомки кліпу, але пов'язати графіки Андрія Хливнюка, Фоззі, Фагота і Дмитра Шурова виявилося важким завданням. Після кількох тижнів переговорів, вирішили зняти кліп, в якому музиканти були б задіяні по мінімуму - лише таким чином вдалося зібрати всіх разом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правдоруб Показати IP 18 Січня 2013 13:58
Я розчарований... І пісня фігня, і мова іноземна...
Реаліст до Правдоруб Показати IP 20 Січня 2013 12:18
У твоїх двох класах, церковноприходської школи, таку іноземну мову не викладали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus