USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Британське видання опублікувало відео з доріг Росії. ВІДЕО

15 Листопада 2012 14:49
Ті, у кого слабке серце або нервові розлади має відвернутися просто зараз і, звичайно, ніколи не сідати за кермо в Росії, ‒ пишуть британці.

Про це повідомляє «Українська правда. Життя» з посиланням на The Daily Mail.

Британське видання опублікувало відеодобірку дорожніх моментів на дорогах Росії.

«Ті, у кого слабке серце або нервові розлади має відвернутися просто зараз і, звичайно, ніколи не сідати за кермо в Росії», ‒ йдеться у передмові до відео.
Переглядаючи ролик, стає і страшно, і весело, і просто дивно. Ролик став хітом YouTube і протягом ночі набрав близько 750 тисяч переглядів. Наразі шокуючу колекцію із відеореєстраторів водіїв переглянуло понад 1 мільйон осіб.
«Від безлічі небезпек, які чекають на водіїв на російських дорогах, просто завмирає серце. Тут і коні, і винищувачі, які летять просто над машиною, вантажівки та божевільні пішоходи із пістолетами», ‒ дивується британське видання.
«Беззаконня та небезпека на дорогах Росії змушує водіїв чіпляти камери відеоспостереження, щоб убезпечити себе під час якогось інциденту», ‒ зазначає The Daily Mail.
УВАГА! На відео ‒ ненормативна лексика!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мандрівник Показати IP 20 Листопада 2012 14:23
ще таке відео є http://www.youtube.com/watch?v=ziAs4lLhnqE

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus