USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Брат Вірастюка піднімав директора. ФОТО

5 Грудня 2011 15:17
Збірна Волині з КВН «Без ПДВ» підтвердила статус чемпіонів Ліги КВН «Кавалєрка» під час виступу на одному з фестивальних днів у Івано-Франківську в рамках ігор І-го туру ХVIІ Відкритого телевізійного Чемпіонату студентських команд КВН «Кавалєрка-2012».

«Ми закривали останній фестивальний день «Кавалєрки 2012» у статусі чемпіонів. Почали виступ із крику на Романа Вірастюка (брата стронгмена Василя Вірастюка), який підняв мене, і це викликало потужну реакцію у залу», - повідомила директор команди Світлана Матвійчук.



Як розповідають кавеенщики, поїздка команди почалася з Рівного, куди вони приїхали підтримати друзів – команду КВН Т.Б.П.Ч., яка в той вечір стала останнім чемпіоном Першої Рівненської ліги.

«Доїхавши до Дубно, майстер звуку команди Т.Б.П.Ч. вирішив відкрити люк у автівці, у якій ми їхали. Після цього ми були змушені зупинитись і шукати на трасі відлетівший люк і деталі від нього», - розповіла Світлана.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus